HTML

wine200x150.jpg

YouOnLine

Elfoglalt nő vagyok, de mindent tudok, mert You - t olvasok! Röviden a legjobbak…a tenyeremben! Tájékozódj pillanatok alatt! Sorban álláskor, a városban ingázva vagy amíg lefő a kávé; nem unatkozol többé.

you_cipo_android2_big.png

 

you_cipo_windows2_big.png

 

you_cipo_APPLE2_big.png

 

you_cipofacebook.jpg

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Partnereink

 

up_up220_80.png

 

karolyi-etterem_logo_220x200.png

emberkés logó.jpg

 wineup220x80_szürke.png

hi_logo.jpg

pop_dal_logo.jpg

wine200x150.jpg

2014.04.12. 11:30 YouOnLine

Pácolt malac mandarinsalátával

 

Pácold be ma este, és holnap míg sül, csak a salátát kell összedobnod. Gyors és mutatós fogás, vendégvárónak is tökéletes.

 

35354.pacoltmalac.w.jpg

 

Elkészítési idő: 25 perc

Hozzávalók (4 személyre):
• 80 deka kicsontozott, bőr nélküli malackaraj 
• 2 mandarin 
• 3 szál zöldhagyma 
• 1 nagy vörös csilipaprika 
• 1 csokor korianderlevél 
A páchoz: 
• fél-fél deci hoisinszósz és mandarinlé 
• 2 evőkanál világos szójaszósz 
• 1-1 evőkanál méz, illetve frissen reszelt gyömbér 
• 2 gerezd fokhagyma 
• 2 kávéskanál szezámolaj

1. Keverd össze a szószokat, a mandarinlét, az olajat, a mézet, a gyömbért és a szétnyomott, felaprított fokhagymát (ne fémtálban). Forgasd meg benne a húst, hogy a páclé minden oldalát bevonja. Lefedve tedd a hűtőbe egy éjszakára, és csak fél órával a főzés megkezdése előtt vedd ki.

2. Melegítsd elő a sütőt 230 fokra, és bélelj ki egy tepsit sütőpapírral. Fektesd rá a húst és süsd kábé 25 percig, de a tizedik percben fordítsd meg. Ha a szélei barnulni kezdenek és a villa könnyen beleszalad, akkor kész. Letakarva tedd félre 10 percre.

3. A mandaringerezdeket tedd egy tálba, add hozzá a ferdén felvagdosott zöldhagymát, a vékony szeletekre vágott csilit és a felaprított korianderleveleket. Sózd és borsozd, lazán forgasd össze.

4. A húst vágd fel vaskos szeletekre, tálald mellé a salátát és mindkettőt locsold meg a tepsiben megmaradó szafttal.

 

További receptötleteket találsz applikációnkon. Töltsd le egyszerűen, ingyen, innen!

 Recept: Simándi Júlia. Fotó: Cath Muscat / ACP syndication

Android:
http://bit.ly/doxyouandroid

Windows Phone:
http://bit.ly/doxyouwindows

Forrás: www.evamagazin.hu - Pácolt malac mandarinsalátával

Szólj hozzá!

Címkék: gasztro receptek


Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása