HTML

wine200x150.jpg

YouOnLine

Elfoglalt nő vagyok, de mindent tudok, mert You - t olvasok! Röviden a legjobbak…a tenyeremben! Tájékozódj pillanatok alatt! Sorban álláskor, a városban ingázva vagy amíg lefő a kávé; nem unatkozol többé.

you_cipo_android2_big.png

 

you_cipo_windows2_big.png

 

you_cipo_APPLE2_big.png

 

you_cipofacebook.jpg

Naptár

március 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Partnereink

 

up_up220_80.png

 

karolyi-etterem_logo_220x200.png

emberkés logó.jpg

 wineup220x80_szürke.png

hi_logo.jpg

pop_dal_logo.jpg

wine200x150.jpg

2014.06.06. 13:33 YouOnLine

Ivett pénteki tippjei következnek

Mit, mivel, hogyan

A doX You új sorozatában minden pénteken csapatunk szépségipari tanácsadója, Heiszler Ivett fodrászmester lát majd el titeket tippekkel, trükkökkel, praktikákkal, - olyanokkal, amivel gyorsan, könnyedén varázsolhattok magatoknak tuti frizurákat! :-)

Többen megkerestetek minket a múlt heti hajproblémákkal kapcsolatos bejegyzéseink után, hogy milyen otthoni eszközöket ajánlunk a haj egészségének, ápoltságának megőrzése érdekében.

Fésű, hajkefe, esetleges olló (reméljük, nem kell!), a hajszárító, a hajvasaló és a többi megannyi kelléknek nemcsak a tulajdonságai, hanem ezek használata is fontos.

Itt, a YouOnLine blogján nem tudunk személyre szabottan tanácsokat adni, de bízunk benne, hogy a javaslataink és a több éves szakértelmünk valóban segíteni fog majd a választásban.

És még mindig várunk mindenkit egy INGYENES hajdiagnózisra, ami után valóban egy személyre szabott, egyedi kezelést tudunk javasolni.

Keressetek bátran minket nemtől és kortól függetlenül!

ivett_kezdokep.jpg

A JÓ HAJSZÁRÍTÓ


Amit ajánlunk: a nálunk is kapható GAMMA PIÚ REALX hajszárítót.

Könnyű, halk, kicsi. 

Mindent tud, amit egy hajszárítónak tudnia kell.

Több hőfokozattal rendelkező professzionális, fodrászok által is használt eszköz, hideg levegő állással.
Ez egy nagy teljesítményű hajszárító: semmi perc alatt megszárítja a hajat, ezzel formázási időt takaríthatsz meg.

Elsőként szárítsd félszárazra hajadat erős fokozaton, majd közepes erősségen fejezd be a szárítást és a formázást.

Mindenképp könnyű fogású, nagy teljesítményű, több fokozatú és hideg levegőállású hajszárítót válassz!

És ha teheted, próbáld ki a megvásárlás előtt!

 

ivett_fesu.jpg

 

A FÉSŰ ÉS A HAJKEFE

Rendkívül fontos, hogy a megfelelő hajkefét és fésűt használjuk, figyelembe véve a haj típusát, állapotát és a frizurát!

Más és más eszköz szükséges vékonyszálú, középvastag, vastagszálú, ritkuló, göndör, száraz, zsíros, töredezett és statikus hajra.

°A vékonyszálú haj fő problémája, hogy a hajtőnek nincs tartása, ezért szorosan a fejbőrre lapul: a dúsabb hatás eléréséhez használjunk körkefét.

°A középvastag a legideálisabb hajtípus, a legtöbb hajkefe megfelel hozzá, a napi hajápolás kötelező részként mindig keféljük át közepes vagy kemény sörtéjű hajkefével.

°A vastagszálú haj napi fésüléséhez használjunk kifejezetten kemény kefét vagy olyat, melyben plusz nejlontüskék vannak.

°A ritkuló hajat is érdemes kefével ápolni, sőt ez akár ténylegesen segíthet is a fejbőr és a hajhagymák aktivizálásával. A Kent márka számos hajkefét kínál „puha” jelzéssel, mely az ilyen hajra kifejezetten ajánlottak.

°A göndör haj hajlamos gubancossá válni, töredezhet és könnyedén lehet száraz. Ehhez használhatunk a hajmosás után használhatunk kibogozó lapkeféket.

°A száraz haj leghatékonyabb fegyvere a sörtés hajkefe. A feladatunk egyszerűen annyi, hogy megtaláljuk a hajtípusunkhoz leginkább illeszkedő kefét, és elkezdjük napi rendszerességgel használni.

°A zsíros hajjal gyengédebben kell bánni mosás után, ezért használjunk ritka fogú kibogozó fésűket.

°Töredező hajvégeknél soha ne használjunk sörtés hajkefét nedves hajon, mivel a víztől megduzzadt hajszálak sérülékenyek. Ilyenkor a ritkább fogú kefék vagy fésűk ajánlottak.

°Statikus hajra a legjobb, ha antisztatikus hajkeféket használunk és hajkondicionálót.

A Heiszler Szalonnál jól beváltak a KENT termékek, bátran kérjétek kollégáink tanácsát a megfelelő fésű és hajkefe kiválasztásában!

 

ivett_hajvasalo.jpg

 

A HAJVASALÓ

Már sokan tudhatjátok, hogy mi professzionális hajvasalókkal dolgozunk és foglalkozunk, - még mindig kapható nálunk a L'Oréal STEAMPOD.

Ezen kívül is tudtok nálunk profi hőfokszabályzós készüléket vásárolni: megérkezett az ERMILA turmalin és titán bevonatú hajvasalója is!

És miért ajánljuk kifejezetten ezeket a termékeket?

Többen panaszkodtak, hogy nem tudják otthon a hajvasalóval göndöríteni a hajukat.
Többször elhozták hozzánk, mi is kipróbáltuk és finoman fogalmazva: valóban használhatatlanok voltak a párezer forintos gépek.

Nem a vendégek voltak ügyetlenek, hanem a "hülye azért nem vagyok" (MM) hajvasalók alkalmatlanok a valódi használatra.

Gyertek be a Heiszler Szalonba, nyugodtan hozzátok be az otthoni hajvasalóitokat, hogy segíthessünk a könnyebb, gyorsabb és egyszerűbb használatban!

A hajad egészsége nekünk még mindig nem kérdés, Neked se legyen az! :-)

 

Csodás hétvégét Nektek: 

Ivett 

Szólj hozzá!

Címkék: Heiszler Ivett tippjei


Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása