HTML

wine200x150.jpg

YouOnLine

Elfoglalt nő vagyok, de mindent tudok, mert You - t olvasok! Röviden a legjobbak…a tenyeremben! Tájékozódj pillanatok alatt! Sorban álláskor, a városban ingázva vagy amíg lefő a kávé; nem unatkozol többé.

you_cipo_android2_big.png

 

you_cipo_windows2_big.png

 

you_cipo_APPLE2_big.png

 

you_cipofacebook.jpg

Naptár

november 2018
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30

Partnereink

 

up_up220_80.png

 

karolyi-etterem_logo_220x200.png

emberkés logó.jpg

 wineup220x80_szürke.png

hi_logo.jpg

pop_dal_logo.jpg

wine200x150.jpg

2014.02.25. 18:08 YouOnLine

Reménytelen szerelem: álmodozni az elérhetetlenről

 

Mindannyian emlékszünk még azokra a reménytelen szerelmekre, amikor megtetszett valaki, és minden vágyunk az volt, hogy az életünket leéljük a kiszemelt személlyel, de sajnos valami oknál fogva ez mégsem teljesült be.

 

Tudjuk, hogy milyen érzés az, mikor nem lehet a miénk az, akire pedig annyira vágyik a szívünk. De mi a legjobb megoldás egy ilyen helyzetben?

 

Sokszor történik meg az életünkben, hogy megtetszik valaki, és arról kezdünk el ábrándozni, hogy talán ő lehetne majd a férjünk, és leendő gyermekeink apja. Nem is ismerjük a másikat, nem is beszéltünk még vele, de valamiért azt érezzük, hogy ő a nekünk megfelelő társ, és hajlamosak vagyunk minden olyan jó tulajdonsággal felruházni, ami könnyen lehet, hogy később óriási csalódáshoz vezethet. Természetesen könnyebb a helyzet, ha ismerjük a kiszemelt férfit, és van köztünk kommunikáció, de sajnos ilyenkor is előfordul, hogy nem vesszük észre azokat a dolgokat, ami másnak oly nyilvánvaló, mert nem akarjuk, hogy befolyásoljon más véleménye, vagy esetleg az igazság.

71361326(2).jpg

Nagyon nehéz, ha beleszeretünk valakibe, de nem ismerjük őt, és még nehezebb, ha ő már mással boldog, vagy esetleg családos ember. Mindig reménykedni, hogy majd újra látjuk, és várni a csodát, hogy egy nap majd összejön, nem jó megoldás.

Hiába várunk olyan férfira, aki nem ugyanazt érzi irántunk, mint mi iránta, és sajnos, amíg csak rá koncentrálunk, olyan férfiakat is elveszíthetünk, akik pedig tökéletesek lennének számunkra. Az is nehezebbé teszi a továbblépést, hogy nem tudunk más férfiak felé nyitni, hiszen csak egy ember iránt vannak érzéseink, és vágyaink.

De akkor mégis mit tehetnénk, hogy megszűnjön ez a fájdalom a szívünkben, ami az elérhetetlenség, és a reménytelenség miatt alakult ki bennünk. Azt mondják, hogy az elérhetetlen mindig azért vonzóbb, mert sosem lehet a miénk. Van benne igazság, hiszen mindig az után vágyakozunk a legjobban, amit nem kaphatunk meg, és ilyen esetben ugye két megoldás lehetséges.

Vagy megteszünk mindent azért, hogy megszerezzük, és a miénk legyen, vagy amellett döntünk, hogy bár nagyon szeretnénk, de mivel tudjuk, hogy nem lehet a miénk, nehéz szívvel megpróbálunk továbblépni, és nem gondolni rá többet.

Természetesen, ha amellett döntünk, hogy nem adjuk fel, és megpróbálunk mindent, hogy a miénk legyen a férfi, aki annyira tetszik nekünk, akkor először azt gondoljuk át, hogy valóban ő az, akit szeretnénk, vagy esetleg csak egy álmot kergetünk, és azt, hogy szeressen valaki minket. Sokszor előfordul ugyanis, hogy miután sikerrel járunk, és megismerjük őt, rájövünk arra, hogy nem is olyan ember, mint, ahogy azt előtte elképzeltük. Persze, ha ismerjük a férfit, akkor érdemes minél előbb kezdeményezni nála, és kideríteni, hogy tényleg reménytelen-e a helyzet, hiszen még mindig jobb tudni az igazat, mint hamis álmokba ringatni magunkat, és elszalasztani egy olyan férfit, aki tényleg hozzánk való.

A reménytelen szerelmek legtöbb esetben sajnos azért tűnnek oly reménytelennek, mert olyan férfi tetszik nekünk, aki valóban elérhetetlen, legyen szó akár egy ismert emberről, vagy egy olyan férfiról, aki észre sem vesz minket. Az a legrosszabb, ha az álmodozásba menekülünk, és nem fogadjuk el a valóságot, mert így nem tudunk teljes életet élni, nem leszünk boldogok, és könnyen lemaradunk arról az emberről, aki pedig mindent megtenne értünk, és legtöbb esetben ott van az orrunk előtt, csak nem látjuk meg őt.

 

Forrás: www.noiteazo.hu

 

 

Szólj hozzá!

Címkék: szerelem/párkapcsolat


Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.