HTML

wine200x150.jpg

YouOnLine

Elfoglalt nő vagyok, de mindent tudok, mert You - t olvasok! Röviden a legjobbak…a tenyeremben! Tájékozódj pillanatok alatt! Sorban álláskor, a városban ingázva vagy amíg lefő a kávé; nem unatkozol többé.

you_cipo_android2_big.png

 

you_cipo_windows2_big.png

 

you_cipo_APPLE2_big.png

 

you_cipofacebook.jpg

Naptár

január 2019
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31

Partnereink

 

up_up220_80.png

 

karolyi-etterem_logo_220x200.png

emberkés logó.jpg

 wineup220x80_szürke.png

hi_logo.jpg

pop_dal_logo.jpg

wine200x150.jpg

2014.03.07. 11:34 YouOnLine

Kiderítettük! Erre vágyik a férfi a párkapcsolatban

 

A nők közötti beszélgetések nagy százalékát ez a kérdés teszi ki. Kevesen vagyunk, akik a társunktól is megkérdeznénk, mire van valójában szüksége, pedig a valódi válaszoknak onnan kellene érkeznie.

 

Pedig amióta férfi és nő létezik, próbálunk rájönni a válaszra. Többféle elméletet gyártottak már – és gyártanak ma is, de talán maguk az érintettek, a férfiak ritkábban szólaltak még meg ebben a témában. Most elárulják, mit is szeretnének, mire vágynak igazán egy párkapcsolatban.

Természetesen, nem is olyan könnyű ezt megfogalmazni, vagy talán csak nem szeretik elmondani. Talán azért, mert tudják, mi nők, igazából nem feltétlenül azt szeretnénk hallani, amit ők szívük szerint mondanának.Mint ahogy az élet más dolgaiban, úgy természetesen itt sincs egy x pontból álló biztos recept.

Épp ezért a mi listánk is olyan tulajdonságoknak, dolgoknak az összessége, amire a legtöbb férfi vágyik. Kivételek mindig vannak, mégis, ha elolvasod az alábbiakat és mindezt képes is vagy (leszel) nyújtani a párkapcsolatodban… na, akkor te leszel a tökéletes nő kedvesed számára.

 

special-love-wallpaper.jpg
forrás:wallpaperpassion.com
Gyakori és szenvedélyes szex

Érdekes, hogy a párkapcsolati tanácsokban a hosszú távú kapcsolatok felé vezető úton majdnem mindig a fontossági sorrend vége felé említik a szexet. Pedig… Ha a férfiakat kérdezzük, az első helyen van. Akkor is, ha nem mindig merik bevallani.
 
A nők mégis (vagy talán épp ezért?) sokszor mindenféle előfeltételekhez kötik az együttlétet. Szerelmi vallomáshoz leginkább. Fontos azonban leszögezni,hogy nem azért mondja ezt a férfi, mert ágyba akar vinni. Nála egy jól működő kapcsolatban a kettő független egymástól. Mindkettő nagyon fontos, de nem azért szeret, mert ágyba bújsz vele. 

Egyszóval, nagyon fontos számukra a szex – nem véletlenül vásárolják „az írások és autók miatt” a szexmagazinokat. Természetesen nem csak nemi vágyuk, hanem lelkük is van, az érzelmi intimitás abban (is) nyilvánul meg, hogy számíthat rád a szexben, elengedheti magad veled, és igazi játszótársra lelnek benned az ágyban. Ő innen tudja, hogy szereted őt, nem abból, hogy mondod.
53240_par-640c.jpg

Szórakoztató társaság

A férfiak rendszeresen azt gondolják, hogy semmire nincs idejük, így amikor velünk, nőkkel vannak, jól szeretnék érezni magukat: nagyokat nevetni, együtt sportolni, kártyázni az ismerősökkel, vagy épp tapétázni egyet a közös lakásban – kinek milyen érdeklődési körei vannak.

Vannak bizonyos dolgok, amikről a férfiak nagyon szívesen beszélgetnek egy nővel, ha a kommunikáció és a bizalom szintje elég magas közöttük. Éppen ezért nagyon fontos, hogy hasonló érdeklődési köreite hasonló dolgokat szeressetek csinálni. A lényeg, hogy legyen legalább egy-két olyan dolog, hobbi, ami mindkettőtöket szórakoztat.


Ebből következik az is, hogy akinek az intelligencia vagy a műveltség a fontos, az olyan társat keres magának, akinek például a sport vagy a kaland tölti ki a szabadidejét, az pedig olyat, akivel ezeket a dolgokat teheti. A férfinak (persze, nekünk nőknek is!) annyi mindenhol meg kell felelnie, hogy veled először is jól szeretné érezni magát, a többi csak ez után jön.

 

 

 

Közös étkezések

Tény, hogy a férfi szívéhez a gyomrán keresztül vezet az út. A férfiak imádják, ha etetik őket, párjuk gondoskodik, főz rájuk – azaz törődik velük. Természetesen Bárhol szívesen esznek veled, mert szeretik a közös étkezéseket. De még ennél is jobban esik nekik, ha te magad készíted el az ételt.

Sok férfi számára egy harmonikus kapcsolatban minden nap készítenek neki vacsorát. Nem azért, mert ezt szokta meg az édesanyjától, és azért sem, mert az asszony egy cseléd, hanem mert ebből (is) érzi, tudja, hogy fontos a másiknak, és ez biztonságérzetet nyújt neki.

Ha pedig ők vetemednek főzésre (vagy legalább egy hússütést, salátát bevállalnak), akkor szeretik, ha ezért óriási dicséretet kapnak. Hát add meg a párodnak, amire vágyik – a konyha ebből a szempontból nem sokban különbözik a hálószobától.

 

Önbizalom erősítés

Sokan tudjuk, de legalábbis tudat alatt sejtjük, hogy a párkapcsolat a kölcsönös csodálatra épül. Neked fontos, hogy csodálja a szemed, hajad, főztöd, ahogy a gyerekekkel bánsz (ha vannak már), a párodnak pedig más területeken van szüksége dicséretre és önbizalom-erősítésre. Sokkal többre, mint gondolnád... Elismerésre vágyik a munkáját illetően, a szexuális teljesítményét illetően, stb. stb.

 

Ha szeretnél még több párkapcsolati cikket olvasni, akkor töltsd le doX You applikációnkat!

 

Az alkalmazást itt találod:

Android:
http://bit.ly/doxyouandroid

Windows Phone:
http://bit.ly/doxyouwindows

 

 

 

Forrás: www.kiskegyed.hu

 

Szólj hozzá!

Címkék: szerelem/kapcsolatok


Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.