HTML

wine200x150.jpg

YouOnLine

Elfoglalt nő vagyok, de mindent tudok, mert You - t olvasok! Röviden a legjobbak…a tenyeremben! Tájékozódj pillanatok alatt! Sorban álláskor, a városban ingázva vagy amíg lefő a kávé; nem unatkozol többé.

you_cipo_android2_big.png

 

you_cipo_windows2_big.png

 

you_cipo_APPLE2_big.png

 

you_cipofacebook.jpg

Naptár

december 2018
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31

Partnereink

 

up_up220_80.png

 

karolyi-etterem_logo_220x200.png

emberkés logó.jpg

 wineup220x80_szürke.png

hi_logo.jpg

pop_dal_logo.jpg

wine200x150.jpg

2014.03.18. 09:15 YouOnLine

Innen tudhatod, hogy titkol valamit a párod

 

Ha arra gyanakodsz, hogy valamit elhallgat, ezek alapján megbizonyosodhatsz felőle. Az egymáshoz nagyon közelállók - szülő-gyerek, testvérek, párok, barátok - nem csupán a hagyományos módokon, azaz szavakkal és gesztusokkal kommunikálnak egymással.

Van egy különleges információcsere is közöttük, amikor tudattalanból tudattalanba mennek át érzések. Ezért kezdesz például minden átmenet nélkül arra gyanakodni, hogy a társad elhallgat előled valamit. Vajon hogyan derítheted ki, valóban így van-e?

 

par_vita.jpg

 

 

Hová lett az, akit eddig ismertem?

Minden új szokásra, azaz a párod hirtelen megváltozott viselkedésére, érdemes felfigyelned. Korábban megy, később jön, aktívan kezd sportolni, másképp öltözködik, frizurát vagy étrendet vált, új barátok, kollégák bukkannak fel az életében, nem alszik jól, több olyan programja lesz, amikbe nem von be téged, illetve egyre kevésbé tudhatod, hol és mivel tölti a napjait.

Ugyanígy figyelmeztető jelnek minősülhet minden olyan idegen tárgy - például kölcsönbe kapott könyv, CD - és nála maradt idegen ruhadarab - sál, kesztyű, póló -, amelyekről magától nem szívesen ejt szót, csak ha rákérdezel.

Lehet persze, hogy csupán ártatlan és átmeneti oka van mindennek. Így a párod változása még nem jelenti automatikusan azt, hogy már nem szeret, netán megcsal téged, súlyos hibát követett el a munkahelyén, különös hobbija van, esetleg beteg, avagy külföldi vagy vidéki munkát kapott és így tovább.

 

Miért nem néz a szemedbe, amikor beszél?

Ám ha az előbbi új szokásokra és ismétlődő, furcsa történésekre nem ad egyértelmű magyarázatot, sőt, inkább csak hárít, már érdemes egy kicsit jobban odafigyelned rá.
Nemcsak az fontos ugyanis, amit mond, mérd fel azt is, hogyan tálalja a magyarázatot neked. Nem szükséges hazugságvizsgáló készülék ahhoz, hogy elárulja magát, kivéve a nagyon rutinos hazudozókat. Ők viszont inkább a szélhámos kategóriába sorolhatók, így előbb vagy utóbb, de mindenképp lebuknak, és amúgy sem közülük kerül ki álmaid férfija.

Aki eltitkolni igyekszik, általában szorong. Pontosan azért fél attól, hogy lelepleződik, mert nem akarja megbántani, félelembe ejteni, elveszteni a másikat. A párod nem szívesen állít tehát valótlanságot, hiszen nem megvezetni akar téged, csak megpróbál megtartani magának valamit, ezért inkább mellébeszél és ködösít.

 

par_agy.jpg

 

 

 

Láthatatlan várba zárva

Egyértelmű jel az is, hogy a társadnak egyik napról a másikra kiemelten fontos lesz a saját intim szférája, azaz egyre nagyobb az a tér körülötte, amihez nem enged neked hozzáférést.

Jelszavakkal védi le a számítógépét, mindig magánál tartja a mobiltelefonját, átirányítja a leveleit a szüleihez, szigorúan őrzi a táskáját, nem szereti, ha a holmija között turkálsz. Nem nagyon van más választásod ilyenkor, mint egy időre békén hagyni őt, tiszteletben tartva, hogy a biztonságérzetét az szolgálja, ha nem feszegeted az egyértelműen kijelölt határait.

Ha valami olyasmiről van szó, amit szégyell, vagy tényleg csak rá tartozik, ezért azt gondolja, neki kell megoldania is, azaz nem érint szó szerint kettőtöket, biztosan készül arra, hogy vallomást tegyen róla. Amennyiben valóban sunnyog, mert kihagyni akar téged valami olyasmiből, ami közös dolog lehetne, sajnos már úgyis mindegy.

 

Mi van valójában a szekrényben?

Amikor sarokba szorítod, kétféle reakcióval számolhatsz. Az előre megfontolt szándékkal hazudozó könnyen kisiklik a csapdából olyan neked kitalált, személyre szabott mesével, amit biztosan el akarsz majd hinni neki, hiszen arra épül, hogy szereted őt és bízol benne. Aki azért titkolódzik, hogy téged kíméljen, és a kapcsolatotokat mentse, biztosan hevesen reagál a szembesítésre. Indulatosan felháborodik, fogadkozik, esküdözik. Az utolsó lehetséges pillanatig védi azt, amit takargat.
Két esélyed van. Vagy kivársz, vagy egyértelművé teszed, hogy nincs tovább. Elmondhatod neki azt: muszáj kockázatot vállalnia. Ha őszintén kitálal, még mindig marad esélye arra, hogy te mérlegelj, mit kezdesz azzal, amit hallasz. Ha viszont tovább hallgat, kikezdi a bizalmadat, és arra sokkal biztosabban rámehet a párkapcsolatotok.

 

Forrás: www.femina.hu

Szólj hozzá!

Címkék: szerelem/kapcsolatok


Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.