HTML

wine200x150.jpg

YouOnLine

Elfoglalt nő vagyok, de mindent tudok, mert You - t olvasok! Röviden a legjobbak…a tenyeremben! Tájékozódj pillanatok alatt! Sorban álláskor, a városban ingázva vagy amíg lefő a kávé; nem unatkozol többé.

you_cipo_android2_big.png

 

you_cipo_windows2_big.png

 

you_cipo_APPLE2_big.png

 

you_cipofacebook.jpg

Naptár

december 2018
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31

Partnereink

 

up_up220_80.png

 

karolyi-etterem_logo_220x200.png

emberkés logó.jpg

 wineup220x80_szürke.png

hi_logo.jpg

pop_dal_logo.jpg

wine200x150.jpg

2014.04.02. 15:44 YouOnLine

Friss, finom medvehagymaleves

 

A medvehagymaszezon a tavasz közeledtének biztos jele, főzz te is belőle egy finom levest.

Ugyan a piacokon is beszerezheted a medvehagymát, de jó időben egy kellemes túrával egybekötött gyűjtés sokkal hangulatosabb. Tálaláshoz érdemes félretenned pár levelet, hogy majd azzal díszíthesd a kész levest.

 

medvehagymaleves_1.jpg

 

 

 

Medvehagymaleves

Hozzávalók:
2 csokornyi medvehagyma
1,5 liter húsleves - kockából is jó
1-2 gerezd fokhagyma
1 közepes krumpli
2 dl tejszín
só, frissen őrölt bors
1 csipet szerecsendió
olívaolaj

Elkészítés ideje:
35 perc.

Ezután add hozzá a krumplit is, fűszerezd hangulatod szerint, majd öntsd fel a húslevessel - vagy ugyanennyi vízzel, és dobd bele a kockákat -, és főzd negyed óráig. Ha ez letelt, öntsd hozzá a tejszínt is, és egy botmixer segítségével pépesítsd az egészet egyneművé.

 

Forrás:www.femina.hu

 

Szólj hozzá!

Címkék: gasztro receptek


Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.