HTML

wine200x150.jpg

YouOnLine

Elfoglalt nő vagyok, de mindent tudok, mert You - t olvasok! Röviden a legjobbak…a tenyeremben! Tájékozódj pillanatok alatt! Sorban álláskor, a városban ingázva vagy amíg lefő a kávé; nem unatkozol többé.

you_cipo_android2_big.png

 

you_cipo_windows2_big.png

 

you_cipo_APPLE2_big.png

 

you_cipofacebook.jpg

Naptár

március 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Partnereink

 

up_up220_80.png

 

karolyi-etterem_logo_220x200.png

emberkés logó.jpg

 wineup220x80_szürke.png

hi_logo.jpg

pop_dal_logo.jpg

wine200x150.jpg

2014.11.11. 13:39 YouOnLine

Az első lépés, avagy a kellő motíváció

Sajnos a legtöbb ember nem szeretne vagy éppen nem tud a jelenlegi helyzetén változtatni. Sokan beletörődnek abba, amit a tükörben látnak. Hogy nem lehet jobb vagy nem is akar jobb lenni. Talán az is a baj, hogy nincs gy kéz, ami megfogja és a helyes irányba terelje őket. Számos fitt oldal és rengeteg mozgásforma létezik manapság. Az internet segítségével rengeteg videót is találunk, csak fel kell fedezni a hozzánk közelebb állót.

Túlsúlyosként végső elkeseredésemben az internetet böngészve egy oldalra találtam rá. Az oldal neve: Fitness Junkie. Ilyenkor persze arra gondoltam, hogy ő is valami önjelölt fitnesz edző lehet, mert sajnos manapság olyanba is belefut az ember. De nem. Kellemes csalódás volt már az első pillanatban. Soha nem gondoltam volna, hogy az ő posztjai által valami elkezdődik. Az interneten keresztül rengeteg hasznos tanáccsal, kellő motivációval, finomabbnál-finomabb egészséges receptekkel és nagyon sok edzéssel lát el minket minden áldott nap. Az edzései nagyon kemények és hatásosak. Általában komplett 30 napos edzéstervet kapunk tőle kiegészítve heti plusz kihívásokkal. Jó érzés, hogy valaki időt nem spórolva ennyit belefektet abba, hogy segítsen másoknak. Mindezt ingyen. Ebből is látszik, hogy szereti a munkáját és érdeklik az emberek egészsége. Tetszik az is, hogy megosztja pár hölgy motivációs képét, akik az ő edzéseit követve érték el a kívánt eredményt. Fontosnak tartom, hogy ne csak halljuk, hanem lássuk is, hogy az életmódváltás eredménye hova vezet.

A FJ mondás, ami lassan szállóigévé válik: „Csak akkor add fel, ha bélyeg van rajta”. Örülök, hogy rátaláltam erre az oldalra, mert ma már máshogy látok sok mindent.

„Ha el tudjuk, hogy hinni, hogy képesek vagyunk rá, akkor meg is tudjuk valósítani!”

 

motivacio1.jpg

Szólj hozzá!

Címkék: egészség


Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása