HTML

wine200x150.jpg

YouOnLine

Elfoglalt nő vagyok, de mindent tudok, mert You - t olvasok! Röviden a legjobbak…a tenyeremben! Tájékozódj pillanatok alatt! Sorban álláskor, a városban ingázva vagy amíg lefő a kávé; nem unatkozol többé.

you_cipo_android2_big.png

 

you_cipo_windows2_big.png

 

you_cipo_APPLE2_big.png

 

you_cipofacebook.jpg

Naptár

május 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

Partnereink

 

up_up220_80.png

 

karolyi-etterem_logo_220x200.png

emberkés logó.jpg

 wineup220x80_szürke.png

hi_logo.jpg

pop_dal_logo.jpg

wine200x150.jpg

2014.05.03. 15:48 YouOnLine

Rúzs vagy szájfény?

Manapság nagyon divatosak a színes rúzsok, de natúr és az erősen színezett szájfények is hódítanak. Az idei év tavaszi trend színei az élénk narancs és burgundi lila. Mielőtt az ajkunk színezésébe kezdenénk, néhány dolgot megemlítenék, amire érdemes odafigyelni. 

 

A legfontosabb aranyszabály a tökéletes és harmonikus végeredményhez, hogy vagy szem vagy szájhangsúlyos legyen a sminkünk.Tehát ha egy natúr nappali sminket készítünk, nyugodtan lehet az ajkunk erősebb, ellenkező esetben amikor a szemet hangsúlyozzuk, a száj legyen visszafogott, mert ha mindkettő erőteljes, a túlsminkelt hatás fog érvényesülni.

timthumb.jpg

 

Hidratálás

A száj hidratáltsága mindenek előtt a legfontosabb, mert egy kiszáradt, repedezett hámló ajkon, kiábrándító lesz a végeredmény. Ha valaki ilyen problémától szenved, az előző este a tisztálkodás után a felpuhult ajkait egy fogkefével dörzsölje át, ezáltal az elhalt hámréteget eltüntetjük, majd vastagon hidratáljuk. Reggelre csodát tesz ajkunkkal ez a művelet.

 

01_0.jpg

Szájfény

 

Akik nem olyan gyakorlottak a rúzsozás terén azoknak a szájfény használatát javaslom, mert azokat egyszerű fölvinni, akár tükör nélkül is bátran frissíthetjük. A fénye, csillogása miatt általában dúsabb ajkakat tudunk magunknak varázsolni.

 

piros_szaj_0.jpg

Rúzs

A rúzsok esetében már nem ilyen egyszerű a helyzet, mert ahhoz, hogy szép és tartós maradjon, előtte le kell alapoznunk a szánkat. Majd a rúzs színével megegyező vagy ahhoz nagyon hasonló színű kontúrceruzával a száj vonalát követve rajzoljuk meg a kontúrvonalat és szinezzük is át. Ebben az a jó, hogy picit csalhatunk vele, mert +- 1 mm-el eltérhetünk a szánk méretétől, vagyis teltebb és vékonyabb ajkakat is tudunk így készíteni. Ezután egy ajak ecsettel vigyük fel a rúzst, pontosan dolgozzunk, mert könnyű elrontani a száj formáját. A rúzsozást púderrel tudjuk tartóssá tenni. Miután felvittük, a felesleget egy papír zsebkendővel itassuk fel a szánkról, majd egy lapot válasszunk le a papír zsebkendőből és azon keresztül púderezzük le a szánkat. Ezután ismét rúzsozzuk, ezt a műveletet 2-3-szor is megismételhetjük, így szép és tartós végeredményt érhetünk el.

 

Forrás:noivilag.hu

 

Szólj hozzá!

Címkék: szépség


Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása