HTML

wine200x150.jpg

YouOnLine

Elfoglalt nő vagyok, de mindent tudok, mert You - t olvasok! Röviden a legjobbak…a tenyeremben! Tájékozódj pillanatok alatt! Sorban álláskor, a városban ingázva vagy amíg lefő a kávé; nem unatkozol többé.

you_cipo_android2_big.png

 

you_cipo_windows2_big.png

 

you_cipo_APPLE2_big.png

 

you_cipofacebook.jpg

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Partnereink

 

up_up220_80.png

 

karolyi-etterem_logo_220x200.png

emberkés logó.jpg

 wineup220x80_szürke.png

hi_logo.jpg

pop_dal_logo.jpg

wine200x150.jpg

2014.12.02. 21:38 YouOnLine

A legújabb csajos mozgásforma: Beautyrobic

Békési Brigitta a Beautyrobic megálmodója interjút adott a You olvasóinak. 

Hogyan született a Beautyrobic ötlete?
Gyakorlatilag elmondhatom, hogy megalkottam a számomra tökéletes edzésformát, csak aztán ez elkezdett másnak is tetszeni és most már rengeteg helyen imádják ;)

A Beautyrobic miben más egy átlagos aerobic órától?
Először is felmelegített teremben van! Körülbelül 28-32 fok van a teremben. Van egy speciális izzadást elősegítő, méregtelenítő olajkeverék, amivel minden óra elején bekenjük a testünket! A zene BPM-je nem ugyanaz végig az edzésen, hanem váltakozó és így nagyon jól tudjuk változtatni az intenzitást az ütemmel is, ezáltal intervall edzést létrehozni, ami a legjobb zsírégető. Ráadásul az edzésen alkalmazott mozdulatok között is vannak olyanok, amik egyáltalán nem tipikus aerobic mozdulatok!  Sokkal nőiesebb, sokkal szexibb, de mégis rendkívül kemény és hatékony!

Mit szeretsz a legjobban a Beautyrobicban?
Imádom, hogy meleg van, imádom, hogy szuperek a zenék, az összes zene, imádom, hogy a mozdulatok nőiesek, és nem merevek. Imádom, hogy kemény az edzés és folyik a víz rólunk, imádom az olaj illatát, amivel bekenjük magunkat edzés előtt, de  a legjobban azt szeretem, hogy mennyire hatásos és hogy mennyire látom a saját testemen és  többi lány testén is a változást. És az a szeretet és hála, amit emiatt kapok tőlük az megfizethetetlen <3

Melyik a kedvenc gyakorlatod az órán?
Több kedvenc gyakorlatom is van, így nem tudnék egyet kiemelni.

A vendégeid mit szeretnek a legjobban az órádon?
Erről inkább őket kellene megkérdezni ;) 

Van olyan vendéged, aki látványos átalakuláson ment át?
Inkább az lenne a kérdés, hogy van olyan, aki nem? Merthogy, aki rendszeresen jár, legalább heti 2x, az mind nagyon látványos változáson megy át. Rengeteg előtte utána képünk van. És nem csak 20 évesek között…Több gyermekkel, 40 felett is hihetetlen átalakulásokat tapasztalhatunk.

Kinek ajánlod ezt az edzésmódszert?
Minden Nőnek, aki szeretne szexi, nőies, formás és gyönyörű karcsú testet! Aki szereti a jó zenéket és úgy szeretné a testét formálni, hogy közben élvezi az órát, a kemény edzés ellenére is. ;)

Foglalkozol mással is?
A férjemmel több vállalkozásunk van! A Beautyrobic szerelemnek indult a részemről, csak mivel nem csak nekem lett az, hanem a vendégeimnek, így kinőtte magát és most már franchiseban működik!  Én viszem a marketingjét illetve a franchissal járó feladatokat is! Izgalmas és rengeteg kihívással jár, viszont mindenért kárpótol a vendégek szeretet és a többi oktató sikere!


Mik a terveid a jövőre nézve?
Magyarországon rohamosan  nő a Beautyrobicozó nők és a Beautyrobicot tartó edzők száma. 2015-re az a tervem, hogy külföldön is megismerhessék ezt a szuper edzést!

Bővebb információt és a helyszíneket itt találjátok: http://beautyrobic.hu/


Ezúton szeretnénk Briginek megköszönni az interjút.


10620652_727422774012790_958962834136121845_n.jpg

 

 

 



Szólj hozzá!

Címkék: sport


Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása