HTML

wine200x150.jpg

YouOnLine

Elfoglalt nő vagyok, de mindent tudok, mert You - t olvasok! Röviden a legjobbak…a tenyeremben! Tájékozódj pillanatok alatt! Sorban álláskor, a városban ingázva vagy amíg lefő a kávé; nem unatkozol többé.

you_cipo_android2_big.png

 

you_cipo_windows2_big.png

 

you_cipo_APPLE2_big.png

 

you_cipofacebook.jpg

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Partnereink

 

up_up220_80.png

 

karolyi-etterem_logo_220x200.png

emberkés logó.jpg

 wineup220x80_szürke.png

hi_logo.jpg

pop_dal_logo.jpg

wine200x150.jpg

2014.05.05. 16:59 YouOnLine

Rengeteg élmény az Avantiban Champs Pub-ban!

 

Csodálatos barátaim vannak, ismét megleptek valamivel. Múlt csütörtökön az Avanti Champs-ben vacsoráztunk, de arra nem számítottam, hogy egész estés program lesz belőle. 

 

emberkés logó.jpg

Kiderült, hogy pizza és whisky akció van – a pizzát jobban preferálom, de a társaság férfi tagjai díjazták a whiskyt. Sokat hallottam már ezekről az esti Pub Kvízekről, de nem volt még alkalmam kipróbálni egyszer sem. Öten játszottunk és végül mi kerültünk ki nyertesként! A játék 40 különböző témából összeállított kérdésből állt. A legjobb rész a játék során az volt, amikor sorozatzenéket kellett felismerni és egymást túlkiabálva próbáltuk a helyes megfejtést kitalálni. Szóval fantasztikus estét töltöttünk el, csak ajánlani tudom!

kvíz.jpg

 

Az első 3 helyezett 20% kedvezményre jogosító Avanti VIP kártyát nyert, és az első helyezett ezen felül még egy családi pizzát öt itallal. Ha pedig a villám kérdés kört nyerted meg akkor egy doX WINE borcsomag ütötte a markod!

 

Mint utóbb kiderült, minden hónapban szerveznek ilyen kvízt játékot. Mindenkit várnak szeretettel az Avanti Champs éttermében egy felejthetetlen estére.

Az ételkínálatuk bőséges és a frissen sült pizzájuk isteni. Új kedvencen pizzám, a Pizza DiParma amin érlel sonkával, sajttal és rukkola van megszórva. Olyan érzésem volt mintha egy igazi olasz pizzériában ettem volna. 

pizza_di_parma.jpg

 

 

Azt is megtudtuk a tulajdonostól, hogy nagyon készülnek a nyárra, légkondicionált az egész étterem és 10 nagyképernyős televízión lehet majd nézni a Foci VB meccseit. Igazi menekülő bunker lesz ez az étterem a nyári meleg elől.

Annyi biztos, hogy a májusi kvízen is itt leszek! Majd értesítelek Titeket is, hogy mikor is lesz pontosan, így megmérkőzhetünk élőben is! Addig is kövessétek az Avantit Facebookon!

 

 

Legyetek jók és szépek!

Yudit

Szólj hozzá!

Címkék: gasztro


Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása