HTML

wine200x150.jpg

YouOnLine

Elfoglalt nő vagyok, de mindent tudok, mert You - t olvasok! Röviden a legjobbak…a tenyeremben! Tájékozódj pillanatok alatt! Sorban álláskor, a városban ingázva vagy amíg lefő a kávé; nem unatkozol többé.

you_cipo_android2_big.png

 

you_cipo_windows2_big.png

 

you_cipo_APPLE2_big.png

 

you_cipofacebook.jpg

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Partnereink

 

up_up220_80.png

 

karolyi-etterem_logo_220x200.png

emberkés logó.jpg

 wineup220x80_szürke.png

hi_logo.jpg

pop_dal_logo.jpg

wine200x150.jpg

2014.06.20. 13:15 YouOnLine

Hajápolás otthon: érdekes tények és tévhitek Ivettől

Hajápolás otthon: érdekes tények és tévhitek a frizuráról

 

Mit, mivel, hogyan

A doX You új sorozatában minden pénteken csapatunk szépségipari tanácsadója, Heiszler Ivett fodrászmester lát majd el titeket tippekkel, trükkökkel, praktikákkal, - olyanokkal, amivel gyorsan, könnyedén varázsolhattok magatoknak tuti frizurákat! 


Tudtad, hogy a különféle hajápolási tévhitek miatt többet árthatsz a hajadnak, mint gondolnád?

Már erről volt szó, de még egyszer belevágunk: az Internet valóságos melegágya azoknak a hajápolási tippeknek, amelyeket egyes esetekben nem kellene készpénznek venni.

Hogy ne vessz el az információk sokaságában, segítünk, mi az, ami igaz, és mi az, ami csak újabb tévhit.

Minél gyakrabban mosod, annál inkább zsírosodik?

Az egyik legalapvetőbb tényező, amit a hajápolásnál nem szabad figyelmen kívül hagyni, a mosás sűrűsége. Minél többet mosod a hajadat, annál hamarabb zsírosodik - annak köszönhetően, hogy ettől a faggyútermelés csak még fokozottabbá válik.

Bizonyára tudod, hogy ha az arcodat nagyon kiszárítod, akkor az alsóbb hámrétegek úgy próbálnak védekezni, hogy még inkább zsírossá teszik bőrödet. Ugyanez a helyzet a fejbőröddel is - ezért válik a hajad is egyre zsírosabbá.

002b.jpg


Az olaj csak száraz hajra jó?

Ha te is a száraz hajúak táborát erősíted, és a tincseid amúgy is töredezésre hajlamosak, akkor bátran használj olajat - elsősorban olívaolajat. Ez kiválóan ápolja a hajhagymákat, ráadásul visszaadja a haj rugalmasságát és puhaságát.

A zsíros hajnak viszont még a végeire se tegyél belőle, ugyanis elnehezíti a hajszálakat, így a tincseid még zsírosabbá, olajosabb tapintásúvá válnak, amit esetleg heteken keresztül sem fogsz tudni eltüntetni.


voros_haj.jpg

A hajfestés károsít?

A hajszálak zárt szerkezetűek, de az ammónia megnyitja őket, és kivonja belőlük a nedvességet, így a tincseid hamar töredezni kezdenek, sőt, a fényüket is elvesztik. 

 

Válassz ammóniamentes hajfestéket és kizárólag a fodrászodnál! :-)

 

A hajad egészsége nekünk még mindig nem kérdés, Neked se legyen az! :-)

 

Csodás hétvégét:

 

Ivett 

Szólj hozzá!

Címkék: Heiszler Ivett tippjei


Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása