HTML

wine200x150.jpg

YouOnLine

Elfoglalt nő vagyok, de mindent tudok, mert You - t olvasok! Röviden a legjobbak…a tenyeremben! Tájékozódj pillanatok alatt! Sorban álláskor, a városban ingázva vagy amíg lefő a kávé; nem unatkozol többé.

you_cipo_android2_big.png

 

you_cipo_windows2_big.png

 

you_cipo_APPLE2_big.png

 

you_cipofacebook.jpg

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Partnereink

 

up_up220_80.png

 

karolyi-etterem_logo_220x200.png

emberkés logó.jpg

 wineup220x80_szürke.png

hi_logo.jpg

pop_dal_logo.jpg

wine200x150.jpg

2014.07.19. 13:56 YouOnLine

12 dolog, amivel a nők sírba viszik a férfiakat

Az AskReddit volt az a bátor oldal, amelyik feltette a kérdést férfi olvasóinak: Melyek azok a dolgok, amik a leginkább kiborítják őket a nők viselkedésében, és amikről jó lenne ha miharább leszoknánk?
Mi vettük magunknak a fáradtságot, átbogarásztuk és összegeztük a válaszokat. Íme!

 

A férfiak gyűlölik, ha...

 

1. ...úgy bánunk velük, mint a gyerekekkel.
Ezt főleg olyankor utálják, amikor végre megnyílnak előttünk, elmondják, mi bántja őket, feltárják előttünk az érzékenyebb oldalukat, mire mi úgy reagálunk: "Óóóóóóó, Kicsikém, szeegénykéééém..." Tanácsot várnak, nem cöcögtetést!

2. ...folyamatosan felhánytorgatunk régi dolgokat.
Oké, összevesztünk, megbántottak minket, aztán bocsánatot kértek és kibékültünk. Mire mi fél év múlva is felhozzuk, hogy "bezzeg a múltkor is..." Nagy hiba!

3. ...olyan kérdéseket teszünk fel nekik, amire nincs jó válasz.
Például: Mi – "Jól néz ki a Laura, nem?" Ők – "Jól, de te jobban nézel ki." Mi – "Szóval beismered, hogy tetszik neked!" Bumm – ebből már nem tud jól kijönni! Nem fer!

4. ...passzív agresszívként viselkedünk.
A szituáció, amikor valami bajunk van, magunkban morgunk, csapkodjuk az ajtókat, de amikor megkérdik, mi a gond, az Agresszív Kismalacot megszégyenítő módon válaszoljuk, hogy: "Semmi!"

5. ...azt hisszük, csak azért, mert megjött, jogunk van rémesen viselkedni.
Szenvedünk, de erről ők nem tehetnek. Nekünk nem lesz jobb attól, ha ők is szenvednek.

6. ...a szexxel zsaroljuk őket.
Arra kérnek bennünket: ne kezeljük úgy a szexet, mint valami adományt, amivel megajándékozzuk őket, ha jól viselkednek. Elvégre nekünk is jó, nem?

mit utálnak a pasik a nőkben,mit utálnak a pasik,mitől borulnak ki a férfiak,hogyan borítsuk ki a férfiakat,

7. ...elvárjuk tőlük, hogy gondolatolvasók legyenek.
Attól, hogy itt-ott elejtünk egy megjegyzést, a férfiak még nem fogják kitalálni, mit szeretnénk, mire vágyunk, mire gondolunk. Megkíméljük magunkat a csalódástól és elejét vesszük egy későbbi veszekedésnek, ha egyszerűen kimondjuk, amire gondolunk.

8. ...beszélünk a moziban film közben.
Ők sem tudják, ki a gyilkos, ők sem tudják, mi lesz a film vége. És azt meg végképp utálják, ha nem figyelünk oda, és úgy kérdezgetünk mindenféle hülyeséget, miután végre hajlandóak vagyunk becsatlakozni a cselekménybe.

9. ...azt hisszük, haragszanak ránk, amikor csupán nincs mondanivalójuk.
A férfiak szeretnek bambulni. Csak úgy nézni ki a fejükből. Nyomogatni a telefonjukat. Ez nem azt jelenti, hogy ilyenkor nyomja valami a lelküket, vagy épp haragszanak ránk. Ők így lazítanak. Ezért ne kérdezgessük tőlük percenként, hogy: "Valami baj van?"

10. ...nem tudjuk hova tenni a lábainkat.
Itt tulajdonképpen egyetlen tipikus szituációra gondolnak: arra, hogy vegyük le a lábunkat a műszerfalról!

11. ...képtelenek vagyunk meghozni egy egyszerű döntést.
Mit szeretnénk: krémest vagy fagyikelyhet? Hova mennénk szívesebben: strandra vagy kirándulni? Mit ennénk vacsorára: mexikóit vagy pizzát? És nem, nem megy, egyszerűen képtelen vagyunk eldönteni ezeket az életbevágóan fontos kérdéseket.

12. ...nem tudjuk fogadni a bókokat.  
Példa: Ők – "De szép vagy ma?" Mi – "Ezek szerint máskor ronda vagyok?" Lehet, hogy esetlen a megfogalmazás, de ők csak bókolni próbálnak –

Szólj hozzá!

Címkék: szerelem/kapcsolatok


Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása