HTML

wine200x150.jpg

YouOnLine

Elfoglalt nő vagyok, de mindent tudok, mert You - t olvasok! Röviden a legjobbak…a tenyeremben! Tájékozódj pillanatok alatt! Sorban álláskor, a városban ingázva vagy amíg lefő a kávé; nem unatkozol többé.

you_cipo_android2_big.png

 

you_cipo_windows2_big.png

 

you_cipo_APPLE2_big.png

 

you_cipofacebook.jpg

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Partnereink

 

up_up220_80.png

 

karolyi-etterem_logo_220x200.png

emberkés logó.jpg

 wineup220x80_szürke.png

hi_logo.jpg

pop_dal_logo.jpg

wine200x150.jpg

2015.01.16. 12:35 YouOnLine

A szürke ötven árnyalata

Gondolom Ti is nagyon várjátok, hogy végre bemutassák nálunk is a Szürke ötven árnyalata mozifilmet. Már nem kell sok álmatlan éjszakát átvészelnünk ugyanis 2015. február 12.-én már a hazai mozikban is élvezhetjük Mr. Grey-t.

Aki még nem olvasta volna a könyvet, egy kis ismertető:
„ Amikor  Anastasia Steele, az irodalom szakos egyetemi hallgató interjút készít Christian Greyjel, az ifjú vállalkozóval, gyönyörű, okos és ijesztő férfival találja szemben magát. A nem ebben a világban élő és ártatlan Ana megretten, amikor ráébred, hogy akarja ezt a férfit, és annak rejtélyes tartózkodása ellenére kétségbeesetten próbál közelebb kerülni hozzá. Grey, aki képtelen ellenállni Ana szelíd szépségének, eszének és független szellemének, elismeri, hogy ő is akarja a lányt - de a saját feltételei szerint. Ana, akit egyszerre ijeszt és izgat Grey szokatlan szexuális ízlése, habozik. Greyt minden sikere - multinacionális vállalkozásai, hatalmas vagyona, szerető családja - ellenére démonok gyötrik. Amikor a pár vakmerő, szenvedélyes viszonyba kezd, Ana fölfedezi Grey titkait és tulajdon, sötét vágyait.”

Úgy gondolom, hogy nők millióiba valamit elindított ez a könyv. Szerintem a hatására sokkal nyíltabbak és magabiztosabbak lettünk. Talán a vágyainkat is jobban ki tudjuk fejezni. Semmi szégyellni való nincs abban, ha ezt a fajta stílust ezek után közelebb érezzük magunkhoz.

A film körül volt némi bonyodalom. Sok fajta videót láthattunk, hogy kik lehetnek a befutók. A legtöbben Matt Bomer és Alexis Bledel párosának örültek volna, de végül nem rájuk esett a választás. Először a férfi főszereplőjének a Kemény motorosok egyik szereplőjét, Charlie Hunnamet választották, végül ő visszalépett. Helyette Jamie Dornan lett Mr. Grey. Aki nézte az Egyszer volt, hol nem volt sorozatot, ő játszotta Graham seriff szerepét. A női főszereplő, Dakota Johnson eddig kisebb szerepeket kapott. Reméljük, hogy ezzel a filmmel elindul az igazi világsiker felé. A szereposztás elég ígéretesnek ígérkezik, még Rita Ora is kapott szerepet.

Szerencsére pont Valentin Nap környékén lesz a bemutató, így a rá tudjátok venni a párotokat, hogy együtt nézzétek meg a filmet. Biztos, hogy nem fogják megbánni.

Jó mozizást kívánunk!


Szólj hozzá!

Címkék: filmek


Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása