HTML

wine200x150.jpg

YouOnLine

Elfoglalt nő vagyok, de mindent tudok, mert You - t olvasok! Röviden a legjobbak…a tenyeremben! Tájékozódj pillanatok alatt! Sorban álláskor, a városban ingázva vagy amíg lefő a kávé; nem unatkozol többé.

you_cipo_android2_big.png

 

you_cipo_windows2_big.png

 

you_cipo_APPLE2_big.png

 

you_cipofacebook.jpg

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Partnereink

 

up_up220_80.png

 

karolyi-etterem_logo_220x200.png

emberkés logó.jpg

 wineup220x80_szürke.png

hi_logo.jpg

pop_dal_logo.jpg

wine200x150.jpg

2014.02.20. 16:05 YouOnLine

Le a problémás bőrrel!

 

Bár nem tartozik kedvenc témáim közé, de mivel sokunkat érint még így vénülő fejjel is, hát legyen… Reggel felkelsz, bele nézel a tükörbe és végigcsorognak az arcodon a nap első és egyben legtömörebb könnycseppjei, pedig még be sem értél a munkahelyedre. Hiába van a tükröd alatt a „Good morning beautiful” felirat, te legszívesebben a kedvenc Hello Kittys bögrédet feláldozva vágnád a közepébe és kiabálnád, hogy: HAZUUUDSZ!!

 

Ez a jelenség régi ellenségünk úgy kb a Gimi óta – és most nem a plasztikok méhkirálynőjéről, nevezetesen Regina George-ról beszélek – itt most súlyosabb témát érintünk! IGEN, ők az életünket megkeserítő pattanások,akik last minute-ban foglaltak ránk jegyet.

Először is a belsőleg orvosoljuk a problémát. Ez nem azt jelenti,hogy a reggeli zöld tea helyett hajts fel egy tini-tonikot, sőt! A zöld tea telis tele van antioxidánssal, így megakadályozza a szabad gyökök képződését, melyek a bőrproblémákat okozhatják. Ezt kombinálhatjuk a csalánteával,ami kiűzi belőlünk a toxikus anyagokat, ugyanis a pattanások a szervezetünkben felhalmozódó méreganyagoktól keletkeznek. Építsük bele a napi rutinunkba! Este lefekvés előtt úgy készítsük el, hogy egy liter forrásban lévő vízhez adjunk 2-2 kanál zöld tea levelet és csalánt, fedjük le 10-15 percre majd szűrjük át. Így biztosan nem feledkezünk meg róla a reggeli frászban. Naponta fogyasszunk 2-3 csészével, folyamatosan emelve az adagot.

 

Gondold át, hogy miket eszel. Ha nem fogyasztasz hüvelyeseket (babot, lencsét, borsót) akkor a szervezetedben felléphet cink hiány. Ezt a legjelentősebb okok közé sorolják,ha problémás bőrről van szó. Tehát érdemes először belülről megközelíteni és úgy megpróbálni megoldani a problémát.

 

Nagyon fontos,hogy mielőtt neki esnénk az ész nélküli nyomkodásnak, gőzöljük ki az arcunkat lehetőleg gyulladás csökkentő és nyugtató hatású kamilla gőze felett. Így a pórusaink megnyílnak és könnyebben ürülnek ki a fekete vagy fehér fejű barátaink. De ha lehet, akkor bízzuk ezt inkább szakemberre.

Ugye mindenkinek ismerős a „randi patti”?! Az arcunk legközpontibb részén helyezkedik el megkeserítve ezzel az életünket. Az ilyen kis vagy éppen nagyobbacska göböket még a kialakulásakor vissza tudjuk szorítani napi pár perc jegeléssel. Az én kedvencem a paradicsomos S.O.S pakolás.

Ez a zöldség nagyon hatékony gyulladáscsökkentő és a bőr zsírosodását is csökkenti. Egyrészt finoman hámlaszt – így kíméletesen távolítja el a zsíros réteget,másrészt pedig a benne lévő hatóanyagok vérbőség fokozó hatásúak így megelőzheted a tág pórusok és a ráncok kialakulását. Egy turmix gép segítségével pépesítsd össze a paradicsomot, keverj hozzá rizsport, így végül egy masszát kapsz, amivel 15 percig az arcodon relaxálj. Összekeverheted  nádcukorral vagy tengeri sóval is, és átradírozhatod vele a bőrödet,így a hatóanyagok mélyebben jutnak be.

 


anti_red_Base-1024x997.jpg

Ha azt gondolod, hogy a legjobb megoldás sminkkel elfedni akkor tévedsz, de tudom muszáj. Hidd el Cameron Diaz vagy Victoria Beckham sem szívesen beszél problémás bőréről, de az elég nekünk, hogy tudjuk; ők sem tökéletesek. Viszont találtam egy csodaszert – a Catrice legújabb dobása a Prime and Fine Anti Red-Base, ami egy enyhén zöldes smink alap. (Ugye a piros és a zöld komplementer színek, így kiütik egymást.) Használd vékony rétegben az alapozód alá, mert ez semlegesíti a nem kívánt bőrpírt, a piros foltokat és a hajszálértágulatokat. Ugyanakkor a benne lévő pigmentek finom vonalakat és ragyogó hatást kölcsönöznek bőrödnek.

A következő cikkemben a leghatásosabb krémekről és eljárásokról fogok írni, illetve,hogy hogyan sminkeld magad, mert ez a téma még megér egy misét.

Legyetek szépek és türelmesek!

 

Forrás: www.11ground.com

Szólj hozzá!

Címkék: szépség


Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása