HTML

wine200x150.jpg

YouOnLine

Elfoglalt nő vagyok, de mindent tudok, mert You - t olvasok! Röviden a legjobbak…a tenyeremben! Tájékozódj pillanatok alatt! Sorban álláskor, a városban ingázva vagy amíg lefő a kávé; nem unatkozol többé.

you_cipo_android2_big.png

 

you_cipo_windows2_big.png

 

you_cipo_APPLE2_big.png

 

you_cipofacebook.jpg

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Partnereink

 

up_up220_80.png

 

karolyi-etterem_logo_220x200.png

emberkés logó.jpg

 wineup220x80_szürke.png

hi_logo.jpg

pop_dal_logo.jpg

wine200x150.jpg

2014.03.14. 18:52 YouOnLine

Válj olyan nővé, akire vágynak a pasik!

 

Azt már tudod, hogy nem érdemes keresni Mr.Tökéletest, csak azt a pasit, aki neked éppen megfelel. Mert tudnod kell: ideális nő sem létezik. Bízz abban, hogy te éppen megfelelő, alkalmas vagy a boldog kapcsolatra, még a szokásaidon sem kell sokat változtatnod. Egyszerűen ismerd meg magad, és már meg is tetted az első lépést a siker felé!

 

30078_no.jpg

 

Lehet, hogy olyan nőnek látod önmagad, akire bármely partner büszke lehetne. Talán így is van, és csak az „önreklámodon” kellene javítani egy kicsit. De az is megeshet, hogy egyelőre nem érzed magad túlzottan elragadónak és kívánatosnak.

Amit soha ne mondj…

Ne ess kétségbe, ha egy kiszemelt pasival nem jön össze az igazi, mély kapcsolat. Pláne ne kezdj bele az önbizalomölő kesergésbe. Semmiképpen ne gondold magadról az alábbiakat:

Csúnya vagyok

Találkoztál már olyan nővel, aki minden szempontból elégedett volt a külsejével? Ugye, hogy nem? Még a leggyönyörűbb, legvonzóbb nő is azt hiszi, hogy nem „elég” szép a lába, a haja, stb. És igaza is van, hiszen biztosan akad nála is különb ezen a világon. Felejtsd el tehát a hibáidat végre, nem számít, hogy nézel ki, ha elfogadod saját magad.

Öreg vagyok

Ha öregnek, fáradtnak érzed magad, még tetézheted rosszkedvedet azzal, hogy feleleveníted összes korabeli férfi ismerősödet, akik 10 évvel fiatalabb nőkkel vannak együtt. Bosszanthatod magad a gondolattal, hogy bezzeg ritka, ha a nő a rangidős. Kiszámolhatod, hogy a férfiak rövidebb élettartama miatt a te generációdban hány nőre jut egy pasi. Most, hogy mindezt kielemezted, légy őszinte magadhoz: tényleg nincs a világon egyetlen korban hozzád illő, megfelelő férfi? Ugye, azért akad? Akkor ezt is kipipálhatjuk, ugye?

Gyermekeim vannak

Na és? A pasiknak is vannak gyermekei. Elváltak, elveszítették családjukat, és szenvednek. Méghozzá az egyedülléttől, ahogyan te is. Már csak egymásra kell találnotok. És akkor még egyetlen szót sem ejtettünk az igaz szerelemről. Amit persze nem akadályozhat meg egyik fél múltja, magával hozott gyermeke és más zavaró körülmény sem. Sok anya talált már párt, neked is sikerülni fog.

Kit keres a pasi?

Elevenítsd fel még egyszer, milyen pasit is szeretnél. Például kedves, mackós, megbízható, 30 évest, avagy egy jól szituált negyvenest, akivel komolyabb dolgokról is lehet beszélgetni. Aztán gondold végig, vajon milyen nőt kereshet egy ilyen partner. Ne ijedj meg, ha elsőre ezek jutnak eszedbe: „Nálam legalább 10 kg-mal könnyebb nőre vágynak az ilyen típusú férfiak”, vagy „Pont olyan partnerre vágynak a pasik, amilyen én vagyok, leszámítva a két gyermekemet”, vagy „Korombelit, de sokkal szebb arcút”, vagy „Nálam egy tízessel fiatalabbat”. Ezek a gondolatok – ha reálisan végiggondolod a másik fél álláspontját is (miszerint ők sem tökéletesek), egy idő után pozitív irányt vesznek majd.


Mit titkolnak a pasik?

Ugye megesett már veled is, hogy elcsodálkoztál: női szemmel nálad sokkal csúnyább, öregebb, kövérebb és butább nők hogyan találnak néha igazán csodálatos, jóképű pasit maguknak? Esetleg meglepődtél már azon, hogy 25 év körüli, szép, fiatal modell alkatú nőt is megcsalt valaki? Akkor elárulunk egy titkot a pasikról. Az a legfontosabb, hogy a nő, akit megszereztek, szájukra értékes legyen. Ha tehát te azt vagy képes sugallni önmagadról, hogy érdemes megszerezni, máris nyert ügyed van. Hidd el, a pasiknak rendkívül finom antennájuk van a női önbizalomra.


Mi kell a boldogsághoz?

Sok pasi meg van győződve arról, hogy ő aztán tudja, milyen a számára ideális nő: aranyos, független, bájos, szexis, és 25 körüli. Mások nem ragaszkodnak a tradicionális macsó értékrendhez. Csakhogy még az előbbi fajtához tartozó urak is igen könnyen eltéríthetők az eszményképeiktől. Mert igazából minden férfi csak arra vágyik, hogy egy magabiztos nő elismerje, és nagyon szeresse őt. Hidd el, néhány öregedő médiasztáron kívül ez szinte minden pasinak elég ahhoz, hogy boldog legyen. Még azokkal is, akikkel téged összehoz a sors.

 

Forrás: www.noiportal.hu

Szólj hozzá!

Címkék: szerelem/kapcsolatok


Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása