HTML

wine200x150.jpg

YouOnLine

Elfoglalt nő vagyok, de mindent tudok, mert You - t olvasok! Röviden a legjobbak…a tenyeremben! Tájékozódj pillanatok alatt! Sorban álláskor, a városban ingázva vagy amíg lefő a kávé; nem unatkozol többé.

you_cipo_android2_big.png

 

you_cipo_windows2_big.png

 

you_cipo_APPLE2_big.png

 

you_cipofacebook.jpg

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Partnereink

 

up_up220_80.png

 

karolyi-etterem_logo_220x200.png

emberkés logó.jpg

 wineup220x80_szürke.png

hi_logo.jpg

pop_dal_logo.jpg

wine200x150.jpg

2014.03.20. 10:56 YouOnLine

Interjú - 2013 Év szalonja díjat kapott Heiszler szalon fodrászmesterével - Heiszler Ivettel



Nehéz ügy, amikor az ember tehetséget kapott ahhoz, hogy egy dolgot jól csináljon a világban - ez néha azzal jár, hogy ahhoz kevesebb talentum jutott, hogy jól beszéljen róla.
Hogy mások is lássák, amit ő lát, hogy mások is megértsék.

Heiszler Ivett 8 éve fodrász, egy éve már fodrászmesterként dolgozik a szakmában. Azon szerencsés kevesek egyike, aki azt csinálja, amit gyerekkora óta szeretett volna.
Aki minden nap jókedvűen kel fel, és este elégedetten fekszik le, mert pontosan ott van, ahol lennie kell, és azt csinálja, amit imád. Amihez (szerénységnek itt nincs helye) tökéletesen ért.Mint minden szakma, ez is rengeteg összetevőből áll össze...

Ismerős a konyhából az, amikor az ember szeretné leutánozni a nagyi tökéletes pogácsáját,de valamilyen hozzávaló hiányzik? Ilyenkor az ember lánya nekiáll, és legmélyebb, legbensőbb ösztöneire hagyatkozva felfedezi magának.

Heiszler Ivett receptje a tökéletes fodrász szalonhoz a következő:

 

DSC_3034 kicsi.JPG



1. Akarj örömet okozni!

Amikor valakiben ez a mondat hangsúlyos, nagyon sok egyéb pályát is választhatna... :-)
A frizura a nőknek (és a férfiaknak is, bár kevésbé szeretik bevallani) nem csupán egy „kellék”.
Az arcot keretező haj, a nő meghosszabbítása, amely képes arra, hogy az alatta rejtőző embert
százszorosan kihangsúlyozza, vagy épp ellenkezőleg, elhalványítsa, szürke egérkévé tegye.

A frizura nem csupán egy szépészeti kellék, hanem a női lélek egy fontos darabja! Amelyik fodrász nem lát túl a „skalpon”, az sosem lesz több mint egy jó és tisztességes iparos. A Heiszler Szalonban nem csupán az elhasználódott tincsekre fókuszálnak.
Azt tűzték ki célul, hogy aki feláll a székből, az ragyogjon. Mert egy jó frizurától a lélek szépül! Ehhez kétség nem fér.



2. Alázat

Heiszler Ivett így fogalmaz: "Igen, a legfontosabb dolog, amit egy sikeres szalon vezetőjeként néha könnyű lehetne elfelejteni, pedig nem szabad, sosem szabad.
Számomra egy szalont vezetni nem a pénzről szól. Természetesen nem vagyok értéktagadó, de
sosem ez volt a fő cél! 

Egy mosoly, vagy a ragyogás a vendég szemeiben, miután feláll a székből rengeteget, és még annál is többet jelent! Pontosan ezért, mindig azt nézem, hogy hogy a vendégeknek hogyan lehetséges maximálisan a kedvükbe járni, hogyan lehet maximálisan kiszolgálni az igényeiket, hogy szívesen jöjjenek vissza hozzám.
Csak olyan emberrel dolgozom együtt, aki ebben maradéktalanul egy „dallamra” van hangolva velem.

Szerencsés vagyok a csapatommal, nagyon."
DSC_3142kicsi.JPG


3. Legyél a saját reklámarcod

Hogyan adhatna magabiztosságot és szépséget másoknak a Heiszler Szalon, ha saját magának nem adja meg?
Heiszler Ivett nő és imád nőnek lenni... :-)

"Nagyon fontosnak tartom, hogy a hajam, a sminkem, és az egész lényem mutassa azt, hogy igen, merhettek bízni bennem, bennünk: minden nő gyönyörű, egyszerűen néha professzionális kezekbe kell mernie adni magát, hogy ezt a gyönyörűséget elő lehessen hozni!"


4. Tisztaság

A szalon vezetője hisz a rendben és a makulátlanságban, még akkor is, ha nem a világ legegyszerűbb dolga fenntartani - de extra fontos, hogy akár visszatérő, akár új vendég lépjen be, a padlón, a székeken, és az egész berendezésen látszódjon az az odafigyelés, amit saját magától és a kollégáitól is megkövetel Ivett.


5. Személyre szabott törődés

A szalon után is van élet! A hajnak akkor is gyönyörűnek kell lennie.

"A magam és a csapatom részéről folyamatosan igyekszünk tanácsokat adni a vendégeinknek az otthoni hajápolással kapcsolatosan.
Itt elvekről van szó, és a nőiség ünnepléséről, nem pedig arról, hogy az otthoni ügyesség hiányában minél gyakrabban kelljen visszalátogatnia hozzánk."


Náluk a vendég partner is.Meg szokták beszélni, hogy mit nem szeret, mi zavarja őt a hajában, van-e problémája a fejbőrével és hogyan szokta ápolni, formázni a haját. Ha pedig felmerül egy kisebb probléma, akkor ott vannak, hogy tanácsot, terméket tudjanak javasolni: mindig kizárólag a vendég saját igényeihez mérten.

Ahogy fogalmaznak: "gyönyörű, magabiztos embereket szeretnénk tudni a világban. :-)"
DSC_2932kicsi11.JPG


6. Márkahűség

Sok gyártónak sok terméke van a piacon, ám a szakmában eltöltött hosszú idő alatt a tapasztalatok és a visszajelzések alapján egy fodrász ki kell, hogy tudja választani, hogy ő maga melyik termékeknek a minőségére meri rábízni a jó hírét, és melyiket tudja tiszta szívből ajánlani.

Heiszler Ivett a 8 éves pályafutása alatt is letette voksát a L'Oréal termékek mellett. A L'Oréal nagyköveteitől, Magyarország legjobb fodrászaitól tanulhattak az Akadémián.  Az üzlet fejlesztéséhez rengeteg kelléket kapnak: dekorációt, marketing anyagokat, eszközöket - aki besétál a szalonba, szinte már a bőrén érezheti a minőséget.

Ez Heiszler Ivett receptje a tökéletes fodrász szalonhoz.

Ahogy a főzést is el lehet rontani azzal, hogy valamelyik hozzávalót kifelejtjük, úgy, ha valamelyik része hiányzik, vagy nem tökéletes, a vendég nem akar majd visszajönni, - ezért éjt nappallá téve igyekeznek gondoskodni arról, hogy ez mindig így maradjon!

Megtaláltok minket www.facebook.com/heiszlerszalon
Elérhetőségünk: 1133 Budapest, Herzen u. 4
Bejelentkezés: +36 20 227 5156
Legyetek jók és szépek! Youdit:)

 

Szólj hozzá!

Címkék: szépség


Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása