HTML

wine200x150.jpg

YouOnLine

Elfoglalt nő vagyok, de mindent tudok, mert You - t olvasok! Röviden a legjobbak…a tenyeremben! Tájékozódj pillanatok alatt! Sorban álláskor, a városban ingázva vagy amíg lefő a kávé; nem unatkozol többé.

you_cipo_android2_big.png

 

you_cipo_windows2_big.png

 

you_cipo_APPLE2_big.png

 

you_cipofacebook.jpg

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Partnereink

 

up_up220_80.png

 

karolyi-etterem_logo_220x200.png

emberkés logó.jpg

 wineup220x80_szürke.png

hi_logo.jpg

pop_dal_logo.jpg

wine200x150.jpg

2014.03.24. 11:13 YouOnLine

Az olasz kávé illata Magyarországon

Nem kell délre utazni ahhoz, hogy megízlelhessük a valódi olasz kávét, - most már elérhető közelségben és áron kapható Budapest és az ország kiemelt helyein az olasz NeroVero kávé.

 

A kezdetben kis cég 2008 tavaszán lépett a magyar kávépiacra és elkötelezett híve az olasz kávénak, az olasz kávékultúrának. 

A NeroVero megalakulása óta a legjobb minőségű, kitűnő aromával és ízvilággal rendelkező kávékat kínálja az olasz kávé szenvedélyes fogyasztóinak. Az eredeti olasz ízharmónia fogyasztása megismételhetetlen élménnyé varázsolja a kávézás minden pillanatát.
image.jpg
Immáron ötödik éve annak, hogy a NeroVeronak sikerült elérnie: személyesen választják ki az Olaszországban pörkölt kávék és gyártott kávéfőzők, darálók közül azokat, melyeket büszkén tudnak kínálni a fogyasztóknak.
Szakmai tapasztalatunkat felhasználva pörkölőket, gyártósorokat jártak végig, megszámlálhatatlan kávét kóstoltak, kávéfőzőket, darálókat teszteltek.
A több hónapos folyamat után sikerült kiválasztani az olasz kávék közül azt, ami a valódi NeroVero érzést nyújtja.
A NeroVero munkatársai több tízéves tapasztalattal rendelkeznek a kávéértékesítés területén, ennek eredménye, hogy mára már nemcsak Budapesten, hanem Kaposváron, Biatorbágyon, Vácott vagy akár Egerszalókon is élvezhetik a szenvedélyes kávéimádók a NeroVero mesés ízvilágát.
Kiválasztották azt a kávét és kávéfőzőt, darálót, melyet a legjobbnak találtak, - de valóban sikeres csak akkor lehet a NeroVero, ha a munkájuk teljességgel felöleli a könyvekben ugyan gyakran vázolt, de a gyakorlatban ritkán megvalósuló, a kávéhoz kapcsolódó szolgáltatások nyújtását, - legyen szó a kitűnően elkészített eszpresszóról, a gépek szervizeléséről, vagy a barista-támogatásról.
Ez az, amit a NeroVero nyújt:    Kávé, szenvedély és szakértelem.
Legyetek jók és szépek:) Youdit

Szólj hozzá!

Címkék: gasztro


Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása