HTML

wine200x150.jpg

YouOnLine

Elfoglalt nő vagyok, de mindent tudok, mert You - t olvasok! Röviden a legjobbak…a tenyeremben! Tájékozódj pillanatok alatt! Sorban álláskor, a városban ingázva vagy amíg lefő a kávé; nem unatkozol többé.

you_cipo_android2_big.png

 

you_cipo_windows2_big.png

 

you_cipo_APPLE2_big.png

 

you_cipofacebook.jpg

Naptár

március 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Partnereink

 

up_up220_80.png

 

karolyi-etterem_logo_220x200.png

emberkés logó.jpg

 wineup220x80_szürke.png

hi_logo.jpg

pop_dal_logo.jpg

wine200x150.jpg

2014.08.15. 13:28 YouOnLine

Az egészséges haj legfontosabb pillérei

A doX You sorozatában minden pénteken csapatunk szépségipari tanácsadója, Heiszler Ivett fodrászmester lát el titeket tippekkel, trükkökkel, praktikákkal, - olyanokkal, amivel gyorsan, könnyedén varázsolhattok magatoknak tuti frizurákat! :-)

Most jöjjön pár tipp az egészséges hajhoz! :-)

Egy jó sampon és pakolás is csodát tehet, de egy kis extra kényeztetéssel és odafigyeléssel garantáltan kihozhatjuk a maximumot a hajunkból!

 

 

hair1.jpg

 

A hajápolás egyik legfontosabb pillére a megfelelő táplálkozás

A vitaminok ellenállóbbá teszik a hajunkat, és egyes vélemények szerint serkentik is a haj növekedését. Kényelmes megoldás lehet a multivitamin-tabletta, de a tincseink különösen hálásak lesznek a B-vitaminokért, köztük a folsavért, a lenmagolajért, vagy a vas-, cinktartalmú ételekért is.



A tápanyagok bevitele mellett figyeljünk hajhagymáink egészségére is 

Kényeztessük a fejbőrt masszázzsal – napi ötperces otthoni kezelés serkenti a vérellátást, aminek köszönhetően a haj gyorsabban nő, erősebb és vastagabb lesz, ráadásul a művelet stresszcsökkentő hatása sem mellékes. 

A masszást végezhetjük szárazon vagy olajjal is, apró, körkörös mozdulatokkal, a lényeg, hogy soha ne körömmel, hanem csupán az ujjbegyekkel.

 

hair2.jpg

 

 

 

A rendszeres vágás szintén fontos, ha szeretnéd, hogy ápolt, gondozott legyen a frizurád

Bár gyorsabban nőni nem fog a néhány centis kurtítástól, biztosan egészségesebb benyomást kelt. Az elvékonyodó, töredezett hajvégektől érdemes két-három havonta megszabadulni, ahelyett hogy növesztés címszóval hagynánk nőni a szálkás tincseket.

Szakértők szerint hasznos lenne ritkábban szavazni a kibontott frizurára, és többször, lehetőleg az idő minimum 50 százalékában összefogni a hajunkat, így ugyanis kevesebb környezeti ártalomnak van kitéve. 

A szél, a levegő, a ruhákkal való érintkezés mind-mind száríthatja, töredezetté teheti, a sérüléseket viszont egy laza konttyal, lófarokkal jócskán csökkenthetjük.

Emellett persze számtalan apró praktika és tanács létezik, amiket világszerte használnak. 

 

hair3.jpg

Íme, néhány:

• Viselj alváshoz szaténból készült sapkát!
• Használj vaddisznósörte hajkefét!
• Sérült hajadat ápold heti egyszer fehérjekezeléssel!
• Ne használj fémes hajdíszeket!

 

További hajápolási tippekkel forduljatok hozzánk bizalommal!

 

Csodás hétvégét:

 

Ivett 

Szólj hozzá!

Címkék: Heiszler Ivett tippjei


Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása