HTML

wine200x150.jpg

YouOnLine

Elfoglalt nő vagyok, de mindent tudok, mert You - t olvasok! Röviden a legjobbak…a tenyeremben! Tájékozódj pillanatok alatt! Sorban álláskor, a városban ingázva vagy amíg lefő a kávé; nem unatkozol többé.

you_cipo_android2_big.png

 

you_cipo_windows2_big.png

 

you_cipo_APPLE2_big.png

 

you_cipofacebook.jpg

Naptár

május 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

Partnereink

 

up_up220_80.png

 

karolyi-etterem_logo_220x200.png

emberkés logó.jpg

 wineup220x80_szürke.png

hi_logo.jpg

pop_dal_logo.jpg

wine200x150.jpg

2014.04.25. 18:03 YouOnLine

Spenótos kosár akár vacsorára is

5 perc előkészítés, 15 perc sütés és máris kész. Tökéletes gyors vacsora.

 

Elkészítési idő: 20 perc
Hozzávalók (6 darabhoz): 6 lap rétestészta • 2 marék spenót • 1 gerezd fokhagyma • 25 deka rikotta (1 doboz) • 1 tojás • só • bors • 5 deka olvasztott margarin • olívaolaj

 

 

42770.spenotos_kosar_kiskanal.w.jpg

1. Minden réteslapot vágj fel 6 részre. A lapokat egyenként kend meg olvasztott margarinnal. Tegyél 6 darabot egy muffinforma mélyedéseibe. Nem baj, ha kilóg a széle, de arra figyelj, hogy alaposan kend meg vajjal.

2. Két evőkanál olívaolajon fonnyaszd meg a spenótot. A rikottát keverd simára a tojással, ízesítsd fokhagymával és sóval-borssal.

3. Keverd a masszához a kihűlt spenótot és oszd el a réteskosarakban. Takard le alufóliával és 180 fokra előmelegített sütőben süsd kb. 15 percig.

 

Forrás: www.evamagazin.hu

Kép és szöveg: Studer-Tüske Veronika 

Szólj hozzá!

Címkék: gasztro receptek


Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása