HTML

wine200x150.jpg

YouOnLine

Elfoglalt nő vagyok, de mindent tudok, mert You - t olvasok! Röviden a legjobbak…a tenyeremben! Tájékozódj pillanatok alatt! Sorban álláskor, a városban ingázva vagy amíg lefő a kávé; nem unatkozol többé.

you_cipo_android2_big.png

 

you_cipo_windows2_big.png

 

you_cipo_APPLE2_big.png

 

you_cipofacebook.jpg

Naptár

május 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

Partnereink

 

up_up220_80.png

 

karolyi-etterem_logo_220x200.png

emberkés logó.jpg

 wineup220x80_szürke.png

hi_logo.jpg

pop_dal_logo.jpg

wine200x150.jpg

2014.05.30. 10:34 YouOnLine

A tökéletes kijevi csirkemell receptje

A hajtott-töltött-rántott finomságnak senki sem tud ellenállni.

A rántott dolgok hazájában mindent ropogós bundába forgatunk, ami csak szembejön a konyhában: zöldséget, sajtot és persze húst, na meg mindezek kombinációját. Ezen kombinációk egyik legfinomabbika a kijevi csirkemell, ami nem más, mint petrezselyemmel elkevert vajjal és némi fokhagymával töltött, panírba forgatott, rántott hús. Nem bonyolult fogás, csak időigényes, de ne aggódj, biztosan sikerülni fog! Próbáld ki sajttal és kaporral töltve is!

Kijevi csirkemell

 

kijevi_csirkemell_nagy.jpg

 

Hozzávalók:

  • 4 filézett csirkemell
  • 2 tojás
  • 20 dkg vaj
  • 15 dkg zsemlemorzsa
  • 10 dkg liszt
  • 2-3 gerezd fokhagyma
  • 1 nagy csokor friss petrezselyem
  • 1 csipet szerecsendió
  • 0,5 dl tej
  • só, frissen őrölt bors
  • olaj a sütéshez

 

Elkészítés ideje:

Három óra.

Elkészítés menete:

A vajat melegítsd szobahőmérsékletűre, majd keverd hozzá az apróra vágott petrezselymet, adj hozzá sót, borsot, szerecsendiót, és törj bele ízlésednek megfelelő mennyiségű fokhagymát. Ezután porciózd négy részre, majd egy folpackba tekerd be a kimért adagokat, és dobd a fagyasztóba másfél órára. Ha ez letelt, vedd ki őket, majd a megtisztított és félbevágott csirkemellek közepére helyezd el.

 

Forrás: www.femina.hu

 

Szólj hozzá!

Címkék: receptek


Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása