HTML

wine200x150.jpg

YouOnLine

Elfoglalt nő vagyok, de mindent tudok, mert You - t olvasok! Röviden a legjobbak…a tenyeremben! Tájékozódj pillanatok alatt! Sorban álláskor, a városban ingázva vagy amíg lefő a kávé; nem unatkozol többé.

you_cipo_android2_big.png

 

you_cipo_windows2_big.png

 

you_cipo_APPLE2_big.png

 

you_cipofacebook.jpg

Naptár

március 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Partnereink

 

up_up220_80.png

 

karolyi-etterem_logo_220x200.png

emberkés logó.jpg

 wineup220x80_szürke.png

hi_logo.jpg

pop_dal_logo.jpg

wine200x150.jpg

2014.06.03. 08:42 YouOnLine

Amikor a celebek nagyon nagyot akarnak mondani

Követi a magyar celebek Facebook-oldalait? Nem? Akkor itt az ideje gyorsan belájkolni az összeset, különben pompás gondolatoktól fosztja meg magát. De az is megoldás, ha néha megnézi Joshi Bharat beszélgetős műsorát. Nemrég mi is megnéztünk egy részt, amiben a bulvárból kivonult Rubint Réka elfelejtette, hogy kivonult a bulvárból, és beszélt egy kicsit a magánéletéről. És milyen jól tette. Olvasson ön is kommentár nélküli, mély gondolatokat celebektől. A cicás gifek jelen esetben nem minősülnek kommentárnak. Azok csak segítenek abban, hogy önből is előtörjenek a mély gondolatok.

ByeAlex

„A modern ember azért nem látja a problémák megoldásait, mert soha nem előre, hanem mindig csak lefelé, az okostelefonjára néz...” – idézett magától egy igen mély, és csöppet sem közhelyes gondolatot ByeAlex.

 

Debreczeni Zita

„Olcsó emberek, drága holmikban, hamis kapcsolatokkal, versenyeznek, ki boldogabb” – a szexeléssel befutott, glammodellből fotóssávált Debreczeni Facebook-oldalán osztott meg egy képet, amin ez az igen mély szöveg olvasható. Hogy mire akart utalni ezzel, azt sajnos nem tudjuk.

 

Bódi Sylvi

„Afrikában több törzzsel is megismerkedtem és teljesen lenyűgözött, hogy mennyire leleményesek és bölcsek ezek az emberek! Hajlamosak vagyunk azt mondani rájuk, hogy primitívek, ami egy bizonyos szinten igaz is, hisz valóban nincsen olyan lexikális tudásuk, mint például a nyugati világ emberének” – olvashattuk a Facebookon az egyébként tökéletes glammodell gondolatait, aminél csak a sellőlány-novellája jobb. Igen, olyanja is van.

 

Rubint Réka

bulvárból kivonult Rubint Réka gondolt egyet, és húsz perc erejéig visszaváltott celebbe, mikor a Fem3-on futó Másképpen – Beszélgetések Joshi Bharattal című műsorban ismét megosztotta gondolatait férje, Schobert Norbert másfél évvel ezelőtti műtétjéről. Íme néhány mély mondat az interjúból:

„A nőknél a család – teljesen mindegy, csillagjegytől függetlenül – az nagyon nagyon központi helyen kap szerepet.”

„Amikor a műtét sikerült [...] és picit stabilizálódott a Norbi állapota, beszéltünk az orvossal, és azt mondta, hogy 10% esélyt nem adott volna, hogy a Norbi ezt túléli. Meg egyáltalán nem is a műtétet... a műtét után attól féltek nagyon, hogy összeomlik a teljes keringés, hiszen annyira magas volt a vérnek a gyulladási faktora, hogy... van ennek egy értéke, öt... ötös a... ötös CRP-nél... fölött már nem műtenek. Na most neki majdnem háromszáz volt.”

„Ő [Schobert Norbert – a szerk.] egy tanító. Ezt be kell látnunk. [...] És a Norbi azáltal, hogy beavatott lett, egy más ember lett.”

„Mérhetetlenül profi orvosi gárda volt, [...] Oscar-díjat és mindent érdemelnének. Tehát az élet Oscar-díját. A mentés Oscar-díját megkaphatnák ezek az orvosok.”

 

Schobert Norbert

És hogy ne mindig a múlton, és a másfél évvel ezelőtti dolgokon rágódjunk, fogadjon meg egy szintén mély és jótanácsot Rubint Réka férjétől, Schobert Norberttől:

„Adok egy fontos tanácsot! Az emberek zöme az elcseszett múlton rágódik és közben retteg a holnaptól, pedig az életet csak háromféle módon lehet élvezni: Ma, itt és most!”

 

Forrás: velvet.hu

 

Szólj hozzá!

Címkék: sztárok bölcsesség


Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása