HTML

wine200x150.jpg

YouOnLine

Elfoglalt nő vagyok, de mindent tudok, mert You - t olvasok! Röviden a legjobbak…a tenyeremben! Tájékozódj pillanatok alatt! Sorban álláskor, a városban ingázva vagy amíg lefő a kávé; nem unatkozol többé.

you_cipo_android2_big.png

 

you_cipo_windows2_big.png

 

you_cipo_APPLE2_big.png

 

you_cipofacebook.jpg

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Partnereink

 

up_up220_80.png

 

karolyi-etterem_logo_220x200.png

emberkés logó.jpg

 wineup220x80_szürke.png

hi_logo.jpg

pop_dal_logo.jpg

wine200x150.jpg

2014.06.23. 09:58 YouOnLine

A menyasszonyi ruha kiválasztásának öt aranyszabálya

Az esküvői előkészületek egyik legizgalmasabb feladata a menyasszonyi ruha kiválasztása. Van azonba néhány egyszerű praktika, melyeket ha megfogadunk, elkerülhetjük, hogy a ruhaválasztás rémálommá váljon

 

menyasszonyi-ruhavalasztas-aranyszabalyai.jpg

Legyél nyitott

Minden menyasszonyban él egy kép a csodálatos esküvői ruháról, melyet kislány kora óta dédelget. Aztán amikor eljön a ruhaválasztás ideje, elérkezettnek látja az időt a gyerekkori álmok megvalósítására. Ne feledjük el, hogy azóta húsz évvel idősebbek lettünk és ne csodálkozzunk azon, hogy amint magunkra öltjük az álomruhát, nem leszünk feltétlenül elégedettek a látvánnyal. Sokat változtunk kislány korunk óta, és változott az ízlésünk is. Legyünk hát nyitottak, amikor elkezdjük a ruhakeresést. Természetesen ne mondjunk igent egy tőlünk teljesen idegen fazonra, de próbáljunk fel bátran olyan darabokat is, amelyek nem teljesen felelnek meg az eredeti elképzelésünknek. Meg fogunk lepődni, ha éppen egy korábban elképzelhetetlen darabba szeretünk bele.

 

Ismerd a költségvetést

Nincs rosszabb annál, mint szerelembe esni egy olyan menyasszonyi ruhával, amit nem engedhetünk meg magunknak. Ha nem akarsz ilyen szívszaggató helyzetbe kerülni, legyél tisztában az anyagi lehetőségeiddel, mielőtt elindulsz ruhát keresni. Inkább válassz a lehetőségeidnél alacsonyabb árú ruhát és még bőven marad pénzed a kiegészítőkre, amivel különlegessé, egyedivé teheted az öltözéked, mint hogy le kelljen mondanod egy olyanról, amit nem engedhetsz meg magadnak.

 

gyerekkori.jpg

 

 

Kezdd el időben

Átlagosan fél év az ideális idő, ami a menyasszonyi ruha tökéletesítéséhez szükséges. Fél évre van szükség, hogy megtaláljuk a megfelelő fazonú ruhát, hogy megrendeljük és a méretünkre igazíttassuk. Természetesen rövidebb idő alatt is megvalósítható, de ez az ideális időráfordítás ahhoz, hogy nyugodtan, idegeskedés és megalkuvás, lemondás nélkül választhassuk ki a ruhánkat. Átlagosan ennyi idő szükséges ahhoz, hogy a nagy napon valóban gyönyörűnek érezhessük magunkat. 

 

Túl sok vélemény

Nagyszerű, ha a ruha kiválasztásában részt vesz a család és a barátok, de igaz a mondás: túl sok szakács, elrontja a levest. Ne vigyünk magunkkal háromnál több embert. A sok, egymással ellentétes vélemény elbizonytalanítja, összezavarja a menyasszonyt. Válasszuk ki azt a három embert, akiknek valóban adunk a véleményére és őket kérjük segítségül a menyasszonyi ruha kiválasztásához.

 

valogatas.jpg

 

Láthatatlan segítő

Mindenki úgy képzeli, a menyasszonyi ruha alatt egy őrülten szexi fehérnemű rejtőzik, gondolván a közelgő nászéjszakára. Ezzel azonban még ráérünk. Az esküvőn elsősorban az a fontos, hagy a fehérnemű kényelmes és megbízható legyen. Kellemetlen, ha a melltartó belevág a vállunkba vagy a hátunkba és az sem szerencsés, ha a menyasszonytánc közben a bugyink pántocskája felmondja a szolgálatot. Válasszunk tehát kényelmes és kellemes viseletű alsóneműt, a csábító fehérneműt ráérünk a megfelelő időben felölteni.

Forrás: www.teunneped.hu

Szólj hozzá!

Címkék: szépség


Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása