HTML

wine200x150.jpg

YouOnLine

Elfoglalt nő vagyok, de mindent tudok, mert You - t olvasok! Röviden a legjobbak…a tenyeremben! Tájékozódj pillanatok alatt! Sorban álláskor, a városban ingázva vagy amíg lefő a kávé; nem unatkozol többé.

you_cipo_android2_big.png

 

you_cipo_windows2_big.png

 

you_cipo_APPLE2_big.png

 

you_cipofacebook.jpg

Naptár

március 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Partnereink

 

up_up220_80.png

 

karolyi-etterem_logo_220x200.png

emberkés logó.jpg

 wineup220x80_szürke.png

hi_logo.jpg

pop_dal_logo.jpg

wine200x150.jpg

2014.06.25. 10:30 YouOnLine

Az esküvő előtti 24 óra 2. rész

 

Esküvőnk, a tervek szerint, csak egyszer van az életben, nem csoda hát, ha minden idegszálunkkal készülünk rá. Rengeteg izgalom és sok-sok idegeskedés előzi meg ezt a különleges napot, ezért nem csoda, ha időnként túlreagálunk dolgokat, vagy éppen elefántot csinálunk bolhányi problémákból. Egy pillanatra se felejtsük azonban el, hogy a családunk megért és szeret minket és minden aggodalmunkkal és kétségünkkel fordulhatonk hozzájuk, segíteni fognak.

2_3.jpg

 

7 órával korábban: - csak egy szelet pirítós

pirítós

Édesanyád ágyba hozza a fantasztikus reggelit, aminek örülnöd kéne, de az idegeid romokban hevernek, ezért egy falat sem megy le a torkodon

 

Határozd el előző nap, hogy mit fogsz reggelizni és tarts ki mellette. Jó választás lehet a fehérjében gazdag zabkása, C-vitaminban gazdag áfonyával. Együnk egy natúr joghurtot a gyomrunk egészségéért és igyunk egy borsmenta teát. Ezzel a könnyű reggelivel nem terheljük a gyomrunkat és megalapozzuk ezt az izgalmakkal teli napot.

5 órával korában: - sziasztok koszorúslányok!

Koccintó lányok

4 órával korábban: - hol vannak a virágok???

ideges nő

Igazad van, a virágos öt percet késett. Ez ugyan nem az évszázad katasztrófája, Te mégis annak érzed. Most, hogy anyád folyamatosan nyugtatgat és apád sokadszorra lövi el ugyanazt a poént az esküvői költségekkel kapcsolatban, úgy érzed menten felrobbansz!

Ülj le egy csöndes sarokban egy pillanatra, és tudatosítsd magadban, ez a nap rólad és a boldogságról szól, nem a stresszről. Zárd magadra a fürdőszobaajtót, dugd a füledbe a kedvenc zenéd, merülj el az illatos habokban és gondolj arra, hogy milyen szerencsés vagy, hogy ennyien törődnek veled.

 

3 órával korábban: - segítség! Mindenki készen áll, csak én nem!

Hajcsavarós nő

Az egyik pillanatban a pezsgőt kortyoltátok pizsiben, most pedig a koszorúslányok csodás ruhakölteményeikben pompáznak, anyukád épp a kalapját igazítja, apukád úgy fest új öltönyében mint egy filmsztár neked meg most készül a sminked és a fejed tele van hajcsavarókkal. Úgy képzelted, jó móka lesz, amikor a sok szakember menyasszonyt varázsol belőled, most viszont már egyszerűen csak szeretnél készen lenni.

Nyugodj meg, ezen az esküvőn Te vagy a menyasszony és a szertartás nem fog elkezdődni nélküled. Tény, hogy mindenki csodásan fest, de ez a nap rólad szól, tehát nyugodj meg, pihenj és hagyd, hogy megszépítsenek.

 

2 órával korábban: - menten elájulok!

kimerült nő

A fáradtság, kialvatlanság, a sok-sok izgalom és a kevéske reggeli megtette hatását, üres gyomrodban cigánykereket hánynak a pezsgősbuborékok.

Még van idő egy tápláló ebédre. Együnk szuperételeket, mint csirke, sárgabarack, magvak, dió és spenót. Együnk hozzá teljes kiőrlésű zsemlét és biztos, hogy hosszú távra feltöltődünk energiával.

 

1 órával korábban: - ez valóban velem történik?

menyasszony a tükör előtt

Egy utolsó simítás a szájfénnyel, egy utolsó pillantás a tükörbe és amikor megpillantod magad teljes menyasszonyi pompában, fátyollal a fejeden, olyan érzésed támad, mindez nem veled történik, csak kívülről szemléled az eseményeket.

Csak semmi pánik, ez teljesen normális érzés. A lélek reakciója erre a felfokozott helyzetre. Ha nem hiszel a saját szemednek, tegyél egy gumit a csuklódra és néha csípd meg vele magad, hogy tudd, ez nem álom, ez a valóság. Ezután indulj el az oltár felé, ne figyelj a külvilágra, csak saját Magadra, tekints a jövőbe és jövendő férjed ragyogó szemébe és legyél nagyon boldog!

 Forrás: www.teunneped.hu

Szólj hozzá!

Címkék: szerelem/kapcsolatok


Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása