HTML

wine200x150.jpg

YouOnLine

Elfoglalt nő vagyok, de mindent tudok, mert You - t olvasok! Röviden a legjobbak…a tenyeremben! Tájékozódj pillanatok alatt! Sorban álláskor, a városban ingázva vagy amíg lefő a kávé; nem unatkozol többé.

you_cipo_android2_big.png

 

you_cipo_windows2_big.png

 

you_cipo_APPLE2_big.png

 

you_cipofacebook.jpg

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Partnereink

 

up_up220_80.png

 

karolyi-etterem_logo_220x200.png

emberkés logó.jpg

 wineup220x80_szürke.png

hi_logo.jpg

pop_dal_logo.jpg

wine200x150.jpg

2014.08.08. 10:04 YouOnLine

Tökéletes menyasszonyi frizura titka Ivettől

 

A doX You sorozatában minden pénteken csapatunk szépségipari tanácsadója, Heiszler Ivett fodrászmester lát el titeket tippekkel, trükkökkel, praktikákkal, - olyanokkal, amivel gyorsan, könnyedén varázsolhattok magatoknak tuti frizurákat! 

Most egy időszerű kérdést, a menyasszonyi frizurát fogjuk boncolgatni! :-)

Az esküvő ékköve ugyanis a menyasszony, a maga pompájával, díszes megjelenésével. 

Hogy a menyasszony a legszebb lehessen, a frizurájának is tökéletesnek kell lennie!

 

esk1.jpg

De mitől másabb az esküvői hajviselet?

Van mikor frizura- könyvet, vagy újságot hoznak a vendégek magukkal, és abból már előre kiválasztanak egy frizurát, vagy pedig ránk bízzák. 

Mi az arc- és a ruhastílusához megfelelően készítjük el a frizurákat.

Mindenféle hajtípusból el lehet készíteni az esküvői frizurát?

Mostanában divat a rövid haj, ami nem mindig nő meg az esküvő időpontjára, ezért rövid hajból is lehet frizurákat készíteni, hogyha megfelelő hosszú esetleg a hajtetőn a frizura. 

Ekkor csigákba tűzzük a hajat, vagy kis tüskéket tűzünk a fejtetőhöz, vagy különböző formában besodorjuk elől a frizurát, vagy csíkokba befonjuk, besodorjuk, és úgy rakjuk bele a kiegészítő elemeket, hogy esetleg még a fátylat vagy bármit hozzá lehessen tűzni.

Mennyire tartósak az elkészített frizurák?


Mindenképpen tartósnak kell lennie a menyasszonyi frizurának, ha csak azt vesszük, hogy majdnem 24 óráig ki kell tartania. 

Tehát úgy készítjük el őket, hogy nagyon erősen meg vannak tűzve, még hogyha laza frizurát is készítünk, azért hogy ebben a 24 órás stádiumban, amiben benne van egy órákig tartó táncmulatság is, bírja a „kiképzést”. Van, aki két-három nap után bontja le a haját. Ez függ persze a frizura formájától is.

 

esk2.jpg


Mennyi időt vesz igénybe az esküvői frizura elkészítése?

Vannak egyszerűbb menyasszonyi kontyok, vannak bonyolultabbak. 40 perctől akár egy- két órás időintervallumig eltarthat a frizura elkészítése.

Mostanában hagyományosabb vagy extrémebb frizura a divat?

Mint ahogy a kor is változik, extrémebb ruhaviseletek vannak, ugyanígy extrémebb dolgokat szoktak kérni a menyasszonyok is.

A frizurát, és a sminket tekintve, és a menyasszonyi ruha szempontjából is. Tehát a vagányabbak, egyszerűbbek, modernebbek – nem a klasszikus formák, hanem az elegánsabb fazonok mennek.

 

Menyasszonyi frizurákkal is forduljatok hozzánk bizalommal!

Csodás hétvégét:

 

Ivett 

Szólj hozzá!

Címkék: Heiszler Ivett tippjei


Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása