HTML

wine200x150.jpg

YouOnLine

Elfoglalt nő vagyok, de mindent tudok, mert You - t olvasok! Röviden a legjobbak…a tenyeremben! Tájékozódj pillanatok alatt! Sorban álláskor, a városban ingázva vagy amíg lefő a kávé; nem unatkozol többé.

you_cipo_android2_big.png

 

you_cipo_windows2_big.png

 

you_cipo_APPLE2_big.png

 

you_cipofacebook.jpg

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Partnereink

 

up_up220_80.png

 

karolyi-etterem_logo_220x200.png

emberkés logó.jpg

 wineup220x80_szürke.png

hi_logo.jpg

pop_dal_logo.jpg

wine200x150.jpg

2014.06.24. 14:14 YouOnLine

Az esküvő előtti 24 óra 1. rész

Az esküvőt megelőző nap nem könnyű a menyasszony számára. Egyik pillanatban repked a boldogságtól, majd kétségbe esik, hogy valamit elfelejtett, aztán mindenki az idegeire megy a gondoskodásával. Igazi érzelmi hullámvasút ez a nap, ezért fontos, hogy felkészülten fogadjuk a ránk törő érzelmeket és kezelni tudjuk őket.

 

3.2.1.igen-az-eskuvo-elotti-24-ora.jpg

24 órával korábban – holnap ilyenkor…

Nők pihennek

Épp csak elmentél ebédelni anyukáddal, vagy befeküdtél egy kellemes masszázsra a koszorúslányoddal, amikor rápillantasz az órára és ráébredsz, holnap ilyenkor már az oltár előtt fogsz állni. Hirtelen az ebéd ízetlenné válik és már a masszázs sem olyan pihentető.

 

Az esküvő előtti stressz egyik hatásos ellenszere, egy kellemes séta a szabadban. Próbáljuk kiküszöbölni a kellemetlen gondolatokat, élvezzük a nap simogatását, a madarak csicsergését, gondoljunk a sok elintézett dologra és arra, hogy hamarosan összeházasodunk a szerelmünkkel.

 

22 órával korábban – mit felejtettem el???

Körömlakkozás

Már kiválasztottad a körömlakk színét és le is ültél a manikűrös asztalához, amikor hirtelen hatalmába kerít a pánik: biztosan jó címet adtam meg a virágüzletnek? A megfelelő időpontra rendeltem az ételeket?? Azonnal címek, időpontok és kapcsolatok cikáznak a fejedben és alig győzöd kivárni a körömlakk megszáradását, máris nyúlnál a telefonod után.

 

A szervezés első lépése egy mindenre kiterjedő feladatlista legyen, amelyen az idő előrehaladtával mindig kipipálhatjuk az elvégzett feladatokat. Így, a pánik pillanatában csak elővesszük a kis listánkat és megnyugodhatunk, minden feladat ki van pipálva.

 

20 órával korábban:- kislány, ne menj!

lány a szüleivel

Amíg tartottak az esküvői előkészületek, Te és a vőlegényed egy csapatként, közösen oldottátok meg a feladatokat, s készültetek a közös életre. Most azonban, amikor az utolsó éjszakát töltöd a szülői házban, elfog a félelem és valamiféle veszteségérzés, hogy el kell hagynod gyermekkorod színhelyét.

 

Szánj egy kis időt a családodra, üljetek le a földre, nézegessetek régi fényképeket és elevenítsétek fel gyermekkorod boldog pillanatait. Hidd el, a szüleid megértik az érzéseidet, beszélj nekik róla bátran, megkönnyebbülsz majd, ha biztosítanak arról, hogy ez a ház ezentúl nemcsak a Te, hanem a férjed, s majd a gyermekeid otthona is lesz.

 

16 órával korábban: - rendben, rendben, rendben!!!

Éjjeli számítógépezés

Már minden készen áll: ruha, cipő, ékszer, parfüm, smink, minden rajtra kész. Már háromszor egyeztettél a fodrásszal, negyedszer frissül az időjárás előrejelzés a számítógépeden, de Te még mindig, újra és újra ellenőrzöl mindent, hogy a nagy nap tökéletes legyen. Ebben a helyzetben Te vagy az esküvőd egyetlen gyenge pontja, mert képtelen vagy pihenni és kikapcsolni végre.

 

Elérkezett a pillanat, hogy magadra koncentrálj. Szüntess meg minden kommunikációt a külvilággal és érzelmileg is készülj fel a holnapra. Ülj le egy hosszú beszélgetésre a legjobb barátod és egy jó bor társaságában, vagy merülj el egy kád illatos vízben egy jó könyvvel.

 

14 órával korábban: - egy bárány.. két bárány..három bárány..

A tested teljesen elfáradt, kimerülten dőlsz az ágyba, de az agyad tovább dolgozik. Pergeti az eseményeket, listázza a feladatokat és hiába több száz bárány, nem tudsz kikapcsolni és elaludni végre.

 

Tartsunk egy tollat és papírt az ágyunk mellet, írjuk fel az aggodalmainkat, majd sorra pipáljuk ki őket, annak örömére, hogy mind meg van oldva. Ily módon tegyük félre az aggodalmat reggelig.

Egy másik módszer, hogy tudatosítjuk magunkban, hogy ez az állapot, bár kissé túlzó, mégis normális, a jelen helyzetben. Miután ezt megemésztettük, ideje megnyugodni és pihenni.

Forrás: www.teunneped.hu

Szólj hozzá!

Címkék: szerelem/kapcsolatok


Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása