HTML

wine200x150.jpg

YouOnLine

Elfoglalt nő vagyok, de mindent tudok, mert You - t olvasok! Röviden a legjobbak…a tenyeremben! Tájékozódj pillanatok alatt! Sorban álláskor, a városban ingázva vagy amíg lefő a kávé; nem unatkozol többé.

you_cipo_android2_big.png

 

you_cipo_windows2_big.png

 

you_cipo_APPLE2_big.png

 

you_cipofacebook.jpg

Naptár

május 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

Partnereink

 

up_up220_80.png

 

karolyi-etterem_logo_220x200.png

emberkés logó.jpg

 wineup220x80_szürke.png

hi_logo.jpg

pop_dal_logo.jpg

wine200x150.jpg

2014.07.25. 11:01 YouOnLine

Programajánló a hétvégére is

A legjobb ajánlatok

Tom­bol a nyár, remél­jük min­denki jól érzi magát, és sok-sok izgal­mas prog­ra­mot talált a csa­lád­nak a Pik­nik maga­zin­ban. Ha erre a hétre még nincs terv, mi most is összegyűj­töt­tük nek­tek a legjobbakat. 

 

Fővárosi Állatkert főbejárata

Sport és gyerekprogramok

Buda­pes­ten zaj­lik a Vízi­labda Európa Baj­nok­ság, a fiúk fan­tasz­ti­ku­sak, szur­kol­junk nekik, de ne csak az uszo­dá­ban és a tévén keresz­tül, hanem a vil­la­mo­son is! A héten a 61-es vona­lán indul a szur­ko­lói járat, mely a spor­tot népszerűsíti.

 

Vízilabda villamos

 

 

A kiseb­be­ket az Aquin­cumi múze­um­ban Római baba-mama klub várja zene­böl­csi­vel, agya­go­zás­sal, sok gye­rek­já­ték­kal. Este, a sok játék után men­jünk el egy esti sétára a Fővá­rosi Állat– és Növény­kertbe, kide­rül, vajon mit csi­nál­nak az éjsza­kai álla­tok. (Idő­pon­tot fog­lal­ja­tok, mert a lét­szám korlátozott!)

Ha a gye­re­kek sze­re­tik a kaland­par­ko­kat és a kihí­vá­so­kat, Komá­rom­ban a Monos­tori erőd­ben kipró­bál­hat­ják magu­kat a hét­vé­gén, öt állo­má­son, öt ext­rém fel­ada­tot kell tel­je­sí­te­niük. Ha pedig nincs ked­ve­tek kimoz­dulni, a MOM park­ban zenés pik­nik vár ben­ne­te­ket, báb­szín­ház­zal, gyerekkoncerttel

Balaton és környéke

A Bala­to­non sem áll meg az élet, Szig­li­ge­ten Boj­tor­ján kon­cert lesz pén­te­ken, Veszp­rém­ben utca­zene fesz­ti­vállal várja az érdeklődő­ket a héten, és ter­mé­sze­te­sen az idei év sem múl­hat el a Művé­sze­tek völ­gye nél­kül. 

Bojtorján együttes

Forrás:www.teunneped.hu

Szólj hozzá!

Címkék: kultúrsarok


Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása