HTML

wine200x150.jpg

YouOnLine

Elfoglalt nő vagyok, de mindent tudok, mert You - t olvasok! Röviden a legjobbak…a tenyeremben! Tájékozódj pillanatok alatt! Sorban álláskor, a városban ingázva vagy amíg lefő a kávé; nem unatkozol többé.

you_cipo_android2_big.png

 

you_cipo_windows2_big.png

 

you_cipo_APPLE2_big.png

 

you_cipofacebook.jpg

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Partnereink

 

up_up220_80.png

 

karolyi-etterem_logo_220x200.png

emberkés logó.jpg

 wineup220x80_szürke.png

hi_logo.jpg

pop_dal_logo.jpg

wine200x150.jpg

2014.03.28. 13:18 YouOnLine

Hajformázási tippek a péntek esti készülődéshez

 

Új sorozatot indít a doX You: minden pénteken a csapatunk szépségipari tanácsadója, Heiszler Ivett fodrászmester lát majd el titeket tippekkel, trükkökkel, praktikákkal, - olyanokkal, amivel gyorsan, könnyedén varázsolhattok magatoknak tuti frizurákat! :-)

 

10153393_585815588153143_1451490620_n.jpg

 

 

 

 

 

 

A HAJZSELÉ

A hajzselé sokkal erősebb, mint egy hajlakk vagy hajhab, ezért olyan frizurákat tudtok beállítani vele, melyek más szerekkel nem sikerülnének, - de legalábbis nem tartósan.

Inkább férfiaknál divat a hátrazselézett haj, illetve más megoldások: a még ma is kedvelt kócos, valamint a tüskés és punk frizura.
Ma főleg az összefogott haj esetén biztosít sima fényességet. Ezen kívül főleg a rövid hajú nők alkalmazzák, szintén kócos hajvarázsolásra.
A legtrendibb frizurák mindenképpen extrémek, így ebben nagy segítség lehet a hajzselé.

A HAJLAKK

A hajlakk erős tartást és több volument biztosít a hajnak, nem véletlen, hogy még mindig ez az első hajformázók között.
A L'Oréal termékeivel a frizura megtartja a természetességét és rugalmasságát, - válasszátok Ti is a minőségi, professzionális hajlakkokat! :-)

A WAX

A wax előnye, hogy használata után egész nap lehet alakítani a hajat, így a legalkalmasabb arra, hogy extrém és hosszan tartó frizurát kreáljatok magatoknak.
A waxos frizura tökéletesen átvészeli a szeles időt, vagy akár az éjszakán át tartó bulikat. ;-)
A L'Oréal termékei közül nőknek és férfiaknak egyaránt tudunk ajánlani minőségi hajformázó waxot, - legyen akár matt vagy fényes hatású az elképzelt frizura! :-)


A HAJHAB

A hajhab olyan hajformázó, mely extra fényt és terjedelmet ad a hajnak, de használatakor néhány szabályt be kell tartani!
A hajhabot kivétel nélkül !mindig! nedves (törölközőszáraz) hajon kell alkalmazni, szárítás előtt. Lényeges, hogy a habot használatkor egyenletesen oszlassuk el a haj egész hosszán, de csak a hajon! Nem szabad a fejbőrhöz vagy a haj tövéhez érnie, mert ott összecsomósodhat, és irritálhatja a fejbőrt.
Kizárólag csak a hajtőemelőhabot kell a fejbőrhöz fújni, így fogja elérni a kívánt hatást.

Bátran kérjétek tanácsunkat, mi segítünk, hogy a haj minőségének, vastagságának megfelelőt válasszátok a polcról.

A L'Oréal termékei közül akár hajtőemelő, volumennövelő (megdúsítja, testesíti a hajkoronát) és göndörítő habot is tudunk ajánlani!
Jövő héten is várunk titeket tippjeinkkel, praktikáinkkal, addig is:
Legyetek jók és szépek!                  
Youdit

Szólj hozzá!


Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása