Grillen vagy serpenyőben – remek vegetáriánus fogás!
Előkészítési idő: 10 perc, Sütési idő: 20 perc
Hozzávalók:
80 deka fetasajt, 30 darab újhagyma, 20 darab koktélparadicsom, 8 evőkanál liszt, só, bors, olívaolaj, friss oregánó
1. Az újhagymát és a paradicsomot forgasd meg az olívaolajban, szórd meg friss oregánóval. Grillen vagy serpenyőben kábé 10 perc alatt süsd készre minden oldalát.
2. A fetasajtot vágd 4 egyenlő darabra, a szélesebb oldalait mártsd meg a lisztben. Kevés olívaolajat forrósíts fel és helyezd a sajtot a lisztes oldalával a serpenyőbe. Süsd 2-3 percig, majd egy éles lapáttal nyúlj alá és fordítsd meg, hogy a másik lisztes oldala is megpiruljon.
3. Még forrón tálald az újhagymával és a paradicsommal.
Kép és recept: Studer-Tüske Veronika
Forrás: www.evamagazin.hu
Ajánlott bejegyzések:
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.