HTML

wine200x150.jpg

YouOnLine

Elfoglalt nő vagyok, de mindent tudok, mert You - t olvasok! Röviden a legjobbak…a tenyeremben! Tájékozódj pillanatok alatt! Sorban álláskor, a városban ingázva vagy amíg lefő a kávé; nem unatkozol többé.

you_cipo_android2_big.png

 

you_cipo_windows2_big.png

 

you_cipo_APPLE2_big.png

 

you_cipofacebook.jpg

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Partnereink

 

up_up220_80.png

 

karolyi-etterem_logo_220x200.png

emberkés logó.jpg

 wineup220x80_szürke.png

hi_logo.jpg

pop_dal_logo.jpg

wine200x150.jpg

2014.05.30. 08:00 YouOnLine

Haj- és fejbőrproblémák

A doX You új sorozatában minden pénteken csapatunk szépségipari tanácsadója, Heiszler Ivett fodrászmester lát majd el titeket tippekkel, trükkökkel, praktikákkal, - olyanokkal, amivel gyorsan, könnyedén varázsolhattok magatoknak tuti frizurákat! :-)

Most a a haj- és fejbőrproblémákról lesz szó, megpróbálunk mindenkinek tartós segítséget nyújtani bejegyzéseinkkel, - de egy személyes konzultáció elengedhetetlen a megfelelő hajápolás kialakításához.

35424_775979102_big.jpg

 

AZ ŐSZ HAJ

Lassan itt a nyár, de Nektek az őszről máris a hajszín jut eszetekbe?
Több levelet is kaptunk tegnap, hogy az őszülésről írjunk, így ma erre helyezzük a hangsúlyt.

Úgy érezzük, itt a világ vége, amikor első ősz hajszálaink megjelenését észleljük. Azonban ez nem átok: hanem egy örökletes dolog.

post_96005_20120802121215.jpg

 

Mit tehetünk, mit tehetsz ez esetben?

Az egyik lehetőség, hogy elfogadod új ősz hajszálaidat: egyenletesen elosztva helyezkednek el a hajadban vagy tincsenként, akár a melírcsíkok, - megtörik egyhangú természetes hajszínedet.

A másik lehetőség, hogy hajfestéket használsz, hogy befedje az ősz hajszálakat és kihangsúlyozza, szebbé varázsolja természetes hajszínedet vagy teljesen megváltoztassa eredeti hajszíned.

De mindenképp fontos: egyes tanulmányok szerint B-vitamin adagolásával visszafordítható az őszülés folyamata, japán kutatások szerint az úgynevezett oxidatív stressz, mint pl. cigarettafüst, UV-fény is károsítják a haj szerkezetét.

Figyelj magadra és a hajadra, a Heiszler Szalon fodrászai pedig segítenek a megfelelő hajápoló termékek kiválasztásában! :-)

 

A KORPÁS HAJ

zsíros-korpás-haj.jpgA korpásodás rengeteg embert érint, felmérések szerint a világ népességének több, mint 50 százaléka küzd vele, legalább életében egyszer.
A korpás fejbőr, haj nem csak esztétikailag kellemetlen, de leggyakrabban együtt jár a fejbőr irritációjával is.

Sokan pusztán a fejbőr szárazságát okolják, a korpa azonban nem feltétlenül ennek, sőt általában nem ennek a következménye.

Van, akinek alapvetően hajlamos a fejbőre a korpásodásra, ők sajnos egész életükben küzdenek a problémával, és folyamatosan figyelniük kell a hajápolásra.


Oka lehet a hormoningadozás, a stressz, rossz higiéniás viszonyok, egészségtelen táplálkozás, megjelenhet más betegség melléktüneteként.

Okozhatja gombás fertőzés, de kiválthatja a túl meleg, vagy túl hideg idő is.

korpashajra.jpg


Szerencsére azonban a korpától meg lehet szabadulni!

Ajánljuk a KÉRASTASE termékeit: a Specifique Bain két hajfürdője száraz és zsíros korpa kezelésére is hatásos megoldást nyújt!

Keressétek a Heiszler Szalonban!

 

A ZSÍROS HAJ

Hajad a mosás után bezsírosodik, mintha beolajozták volna? Lelapul, matt fényű a rátapadt porszemcsék miatt?
A hiba nem feltétlenül a tisztálkodási szokásaidban keresendő, ez a probléma is lehet akár örökletes.


De bármi is legyen az ok, gondosan válaszd ki a MEGFELELŐ SAMPONT, amivel minden alkalommal KÉTSZER mosod a hajad, és vess be természetes ÖBLÍTŐKET is!

zsiroshajra.jpg
És amit ajánlunk: KÉRASTASE professzionális hajfürdő kifejezetten zsíros fejbőrre és hajra kifejlesztve.

Alaposan megtisztítja a zsírtól a fejbőrt és a hajat, szabályozza a faggyútermelést, így a fejbőr tisztábbá és frissebbé, a haj puhábbá és könnyebbé válik.

Keressétek nálunk, a szalon fodrászai szívesen adnak tanácsot a hajápoló termékekkel kapcsolatban egy INGYENES hajdiagnózist követően!

 

A HAJHULLÁS

A hajhullás természetes jelenség, mégsem örül neki senki. Különösen majd ősszel nem, amikor bizony fokozódhat, és a párnádon, fésűdön jóval több hajszálat találsz, mint szoktál.
Ilyenkor sokan pánikba esnek, pedig jobb, ha inkább körülnézel, hogy mit is tehetsz, és utánajársz, hogy mi okozza.

Ebben segíthetnek a fodrászok, akik egy hajdiagnózis után a legmegfelelőbb segítséget tudják nyújtani!

Készülj fel és előzd meg nyáron!


Két olyan professzionális terméket is meg tudtok nálunk vásárolni, melyek kifejezetten a hajhullás ellen veszik fel a harcot!

hajhullas1_2.jpghajhullas2.jpg

- A Kérastase normál hajfürdője fenntartja a fejbőr egyensúlyát, és felkészíti a hajhullás elleni kezelésre. 

- Másik termékük energetizáló hajfürdő, melynek glüko-lipid hatóanyaga energiát biztosít a hajhagymáknak, és serkenti a haj termelődését. Arginin tartalma javítja a hajszálak tápanyagellátását. Testesebbé teszi a vékony vagy elvékonyodott hajszálakat, ezáltal a haj vastagabbá válik.

 

A hajad egészsége nekünk nem kérdés, Neked se legyen az! :-)

Csodás hétvégét Nektek:

Ivett

Szólj hozzá!

Címkék: egészség szépség Heiszler Ivett tippjei


Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása