HTML

wine200x150.jpg

YouOnLine

Elfoglalt nő vagyok, de mindent tudok, mert You - t olvasok! Röviden a legjobbak…a tenyeremben! Tájékozódj pillanatok alatt! Sorban álláskor, a városban ingázva vagy amíg lefő a kávé; nem unatkozol többé.

you_cipo_android2_big.png

 

you_cipo_windows2_big.png

 

you_cipo_APPLE2_big.png

 

you_cipofacebook.jpg

Naptár

március 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Partnereink

 

up_up220_80.png

 

karolyi-etterem_logo_220x200.png

emberkés logó.jpg

 wineup220x80_szürke.png

hi_logo.jpg

pop_dal_logo.jpg

wine200x150.jpg

2014.06.19. 13:07 YouOnLine

8 kihagyhatatlan kerti parti kellék a nyárra

Nem szeretnénk, ha teljesen felkészületlenül vágnátok bele az előttünk álló kerti parti szezonba. Íme 8 zseniális ötlet, amivel ti lesztek a bulik koronázatlan királyai.

 

BBQ csónak

bbq csónak.jpg

 

Sütögetés a tóparton? Jaj ne már! Miért nem fogtok inkább ti is egy BBQ motorcsónakot és mentek kicsit beljebb, ahol nem zavarnak az arra sétálók és a szúnyog is kevesebb? 50 ezer dollárt gondolom nektek is megér az élmény. 

 

5 korsós korsó

óriáskorsó.jpg

Csak egy korsóval iszom a srácokkal és már jövök is, drágám" - Na ugye, hogy nem is olyan hülyeség?

 

 

Mini vattacukor gyártó

vattacukor.jpg

 

Szerintem ha mini vattacukorral fogadod a vendégeket, azért egy ideig menőnek fognak gondolni. Ha meg már múlik a hatás, még mindig kitolhatod a garázsból a BBQ csónakodat.

 

Tábortűz-peca

nyárspeca.jpg

 

 

 

Alap!! Ki az, aki ma még mindig bicskával faragja magának a nyársat, hogy aztán 1 perccel a szalonna/kolbász elkészülte után véletlenül az egészet beleejtse a hamuba? Tartsátok kézben a dolgot és nem lesz gond!

 

Grill lámpa beépített ventillátorral

grill lámpa.jpg

Aki már grillezett 30 dekás burgereket és óriás rib eye steaket 15 főre, az tudja, hogy a besötétedés és a meleg komoly ellenség tud lenni. Na de nem így!

 

 

Felfújható italhűtő

piamatrac.jpg

 

 

Na ilyet én is rendelek! Felfújod, teleküldöd 3 zsák jéggel, beleszórod a piákat és kész. Ha pedig már mindent megittatok, valakinek úgyis eszébe fog jutni, hogy belefeküdjön.

 

Óriás borospohár formájú italhűtő

 

óriáshűtő.jpg

 

Főleg olyan bulikban lehet vele nagy hatást elérni, ahol hallucinogén szereket is fogyasztanak a vendégek. Miután nem tudja az arc, hogy most akkor mi mekkora, még nyomj a kezébe egy 3 centis vattacukrot és kész.

 

 

Snapszos pohár jégből

snapszos pohár.jpg

 

 

Nincs miről beszélni, aki ilyenben szolgálja fel a piát a vendégeknek, az tényleg nagy király.Ráadásul nem kell mosogatni, és az összeset a földhöz lehet vagdosni úgy oroszosan.

 

Forrás: streetkitchen.blog.hu

 

 

 

Szólj hozzá!

Címkék: otthon képsorozat


Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása