HTML

wine200x150.jpg

YouOnLine

Elfoglalt nő vagyok, de mindent tudok, mert You - t olvasok! Röviden a legjobbak…a tenyeremben! Tájékozódj pillanatok alatt! Sorban álláskor, a városban ingázva vagy amíg lefő a kávé; nem unatkozol többé.

you_cipo_android2_big.png

 

you_cipo_windows2_big.png

 

you_cipo_APPLE2_big.png

 

you_cipofacebook.jpg

Naptár

május 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

Partnereink

 

up_up220_80.png

 

karolyi-etterem_logo_220x200.png

emberkés logó.jpg

 wineup220x80_szürke.png

hi_logo.jpg

pop_dal_logo.jpg

wine200x150.jpg

2014.06.22. 13:01 YouOnLine

Grillezett szendvics padlizsánnal, cukkinivel és juhsajttal

A padlizsán változatos idényzöldségekkel is helyettesíthető ebben az ínyenc szendvicsben.

Előkészítési idő: 20 perc
Elkészítési idő: 10–12 perc

 

22929.grillezett_szendvics.w.jpg

 

Hozzávalók (4 személyre): 
• 1 padlizsán és 1 nagy cukkini hosszában vékonyra szeletelve 

• másfél deci extra szűz olívaolaj 
• só és durvára törött bors 
• 1 hosszú török kenyér vagy bagett négyfelé vágva 
• 4 evőkanál olajbogyó-pástétom (olajbogyó, olívaolaj és kapribogyó keveréke) 
• néhány szem szárított paradicsom 
• 25 deka halumi (juh- és kecsketejből készült sajt) vagy keményebb juhsajt 
• 1 marék bazsalikomlevél 
• olajspray 
• csatni a tálaláshoz

1. Gyújtsd be a barbecue-t vagy fogj egy bordás aljú szeletsütő serpenyőt. A padlizsán- és cukkiniszeleteket kend meg mindkét oldalukon olajjal, sózd-borsozd. Tedd a forró rácsra és süsd őket oldalanként 3-4 percig. Szedd őket tányérra és tartsd melegen.

 

2. A kenyérdarabokat vágd félbe, és a vágási felülettel lefelé tedd egy percre a sütőrácsra, hogy megpiruljanak. Az egyik felüket kend meg olívapástétommal, helyezd el rajtuk a padlizsán- és cukkiniszeleteket, a sajtot, az aszalt paradicsomokat és a friss bazsalikomleveleket, majd fedd le az egészet a másik darab kenyérrel. A szendvics mindkét oldalát fújd be olajspray-vel, és süsd barnára a grillen oldalanként 2-3 perc alatt. Kínálj mellé csatnit.

Forrás: www.evamagazin.hu

Szólj hozzá!

Címkék: receptek


Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása