HTML

wine200x150.jpg

YouOnLine

Elfoglalt nő vagyok, de mindent tudok, mert You - t olvasok! Röviden a legjobbak…a tenyeremben! Tájékozódj pillanatok alatt! Sorban álláskor, a városban ingázva vagy amíg lefő a kávé; nem unatkozol többé.

you_cipo_android2_big.png

 

you_cipo_windows2_big.png

 

you_cipo_APPLE2_big.png

 

you_cipofacebook.jpg

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Partnereink

 

up_up220_80.png

 

karolyi-etterem_logo_220x200.png

emberkés logó.jpg

 wineup220x80_szürke.png

hi_logo.jpg

pop_dal_logo.jpg

wine200x150.jpg

2014.06.27. 15:38 YouOnLine

Szépségtippek a nagyvilágból

Mi nők, szívesen osztjuk meg egymással különböző praktikáinkat arról, hogyan lehet szebb, és egészségesebb a bőrünk. Tudjuk, hogy a méztől puha bababőrt kapunk, a tejföl kiváló gyulladáscsökkentő, a karikás szemek legjobb ellenszere pedig az uborka. Némi újdonságra vágytunk, ezért picit nyomoztunk, mivel kényeztetik bőrüket a nők a világ más tájain, és egészen elképesztő praktikákra bukkantunk, amihez még csak nem is kell világkörüli útra indulnunk, elég leugrani a sarki kisboltba.

 

szépségtippek a nagyvilágból.jpg

 

Japán

Soha nem találjátok ki, mi a legkedveltebb „szépségtermék” a távol keleten… bizony, a rizs! Már a gésák korában is népszerű volt, hogy rizsalapú itallal locsolták az arcukat, ami eltüntette a kipirosodást, és fiatalabbnak láttatta az arcbőrt. Ha te is porcelánbaba bőrt szeretnél magadnak, mindössze annyit kell tenned, hogy egy adag rizst 20 percre beáztatsz egy üveg vízbe: Ha letelt az idő, egy szűrővel távolítsd el a rizsszemeket, a vizet itasd fel egy kendővel, a felesleget csavard ki, majd terítsd az arcodra, és hagyd hatni 10 percig. A makulátlan bőrért elég hetente egyszer alkalmaznod ezt a módszert.

Costa Rica

A pórusokat hatékonyan összehúzza, ha egy pohár vizet összekeversz egy frissen facsart narancs levével, és egy vattakorong segítségével - a szemkörnyék kivételével- belemasszírozod a bőrödbe, néhány percig hatni hagyod, majd leöblíted. A dél-amerikai nőknek van egy hatékony ellenszerük a kipirosodott bőrre is: két citrom levét keverd össze egy teáskanál sütőporral, radírozd át vele a kipirosodott felületet, adj neki 20 perc hatóidőt, majd mosd le. Ha készen vagy, hidratálókrémmel kényeztesd a bőröd.

Jamaica

A jamaikai nők szerint a szép bőr titka az E-vitamin hozzáadásában rejlik, amit a hidratálókrémjükbe kevernek. (Oké...mi is figyelünk majd erre!) 

Egyiptom

Kleopátra rendszeresen kényeztette magát tejes-mézes fürdővel, a tejben található sav ugyanis eltávolította az elhalt hámsejteket, a benne található A- és D-vitaminokkal (a mézzel együtt) pedig hidratálták, és selymessé varázsolták a bőrét. Te is kipróbálhatod, milyen kellemes érzést biztosít, ha 2 csészényi tejport öntesz a fürdővizedbe.

Chile

Amilyen bizarr, olyan hatásos; a Chilében élő nők egy marék szőlőből és 2 evőkanál lisztből készítenek arcpakolást, a szőlőben található antioxidánsoktól ugyanis a bőr felélénkül, és visszanyeri természetes csillogását. A pakolást 10 perc elteltével öblítsd le.

Franciaország

A francia nőkről köztudott, hogy rendkívül igényesek a küllemükre, a praktikájuk azonban egyszerűbb, mint gondolnád. Keverj össze egy marék cseresznyét egy gránátalma magjaival, vidd fel a pakolást az arcodra, és 6 perc elteltével, meleg vizes törölközővel mosd le, ezzel felélénkíted a vérkeringésed, amitől az arcod sokkal üdébbnek hat.

Na, merre indulsz?

Szólj hozzá!

Címkék: szépség


Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása