HTML

wine200x150.jpg

YouOnLine

Elfoglalt nő vagyok, de mindent tudok, mert You - t olvasok! Röviden a legjobbak…a tenyeremben! Tájékozódj pillanatok alatt! Sorban álláskor, a városban ingázva vagy amíg lefő a kávé; nem unatkozol többé.

you_cipo_android2_big.png

 

you_cipo_windows2_big.png

 

you_cipo_APPLE2_big.png

 

you_cipofacebook.jpg

Naptár

május 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

Partnereink

 

up_up220_80.png

 

karolyi-etterem_logo_220x200.png

emberkés logó.jpg

 wineup220x80_szürke.png

hi_logo.jpg

pop_dal_logo.jpg

wine200x150.jpg

2014.05.08. 15:25 YouOnLine

Lelki harmónia Szappan Patika segítségével

Sportoló, családanya és a szappanok szerelmese. Dobos Adriennel beszélgettünk, a Szappan Patika megálmodójával és tulajdonosával.

logó szappan.jpg

 

 

Az ok, amiért belekezdett ebbe a szakmába nagyon egyszerű. A családja és saját maga számára akart egészséges és természetes alternatívákat kitalálni a mindennapi tisztálkodáshoz. Idővel a környezete, a barátai is a segítségét kérték különböző bőrproblémáikra, így kezdett el terjedni Adrienn jó híre. Ma már csak ezzel foglalkozik, és saját kezűleg készíti a jobbnál jobb és természetes alapanyagokat tartalmazó szappanokat.

 dsc_1506.jpg

 

Legfontosabb hitvallása hogy nem csak a testet kell kezelni, hanem a lelket is. Minden lelki gond megmutatkozik a bőrünkön. Így aztán az is igaz, hogy először a fejedben és a lelkedben kell rendet teremteni, hiszen egy „csodaszer” sem segíthet önmagában ezeken a problémákon. Egy nagyobb lendületet azonban biztosan adnak.

A Szappan Patika termékei nem fura nevű ismeretlen hozzátevőket tartalmaznak. Legtöbbjüket használjuk a hétköznapokban, csaknem ismerjük együttes csodálatos hatásukat.dsc_1561.jpg

 

Főbb alapanyagok az extra szűz olívaolaj, hidegen sajtolt kókusz- és pálmaolaj, valamint különböző őrlemények, például a levendula, csipkebogyó, fahéj és a kávé. Semmi mesterséges színezék vagy hozzávaló nincs ezekben a tenyérnyi csodákban.

Megkönnyítve a választást a 11 különböző szappan közül, a webshopon bőrtípusoknak megfelelően érhetők el a szappanok. Érett, ekcémás, száraz, zsíros és pattanásos bőrre is van megoldás. Ezen kívül azok a készítmények, amiket például gyermekeknek vagy férfiaknak is ajánl Adrienn, külön fület kaptak. Így tényleg könnyű a választás!

 

De térjünk vissza kicsit a hogyanokhoz és miértekhez. Nem világmegváltó ötleteken gondolkozik Adrienn, hanem az összefogás erejében hisz, és abban, hogy mi nők egymást segítve hatalmas dolgokra vagyunk képesek. Ezért törekszik arra, hogy olyan partnerkapcsolatokban vegyen részt, ahol nem a pénz, hanem a közös célok dominálnak. Így találta meg azokat a boltokat is, ahol Pesten árusítják termékeit. És ennek szellemében keresi azokat a nőket, akik úgy gondolják, közösen többet tudnak elérni, és nagyobb tervekben gondolkozhatnak közösen! Így találta meg a YouOnLine blog is Adriennt és a Szappan Patikát.

Adrienn egyedül dolgozik, és jelenleg családja mellett erre szenteli a legtöbb idejét. Bár korábban nem gondolta, hogy hivatásszerűen fog a természetes szappanokkal foglalkozni, de elmondása szerint nagy álma vált valóra és imádja, amit csinál!

 

Kérdésemre, hogy mit kezdjek a vegyes bőrömmel, egy nagyon egyszerű és olcsó receptet ajánlott szappanjai helyett.

Kávé-olajos-mézes házi bőrradír:

Hozzávalók:

-          3 púpos ek. őrölt kávé vagy lefőzött kávézacc

-          1 ek. méz

-          2-3 ek. olaj (olíva, szőlőmag…)

-          2-3 ek. víztúr joghurt

-          megszárított kávézacc

 

Elkészítés:

A hozzávalókat alaposan keverd össze egy kanállal, hogy egy sűrű és krémes kis masszát kapj. Tusolás és arclemosás után a tiszta bőrre vidd fel, arcon és testen egyaránt dörzsöld át magad, nagyon jól beindítja a vérkeringésed.

A dörzsölés után tusolj le. Egy enyhén olajos réteget hagy majd a bőrödön, amit fennhagyhatsz, mert nagyon jól ápolja, de ha zavar, szappanozd át ismét magad.

 

Mi már kipróbáltuk, csak ajánlani tudjuk mindenkinek! J

 

Dobos Adrienn és a Szappan Patika termékeit az alábbi üzletekben és webshopban keressétek:

Javas Gyógynövény Biobolt

Cím: 1036 Budapest, Bécsi út 85.

Selyemfű Biobolt

Cím: 1054 Budapest, Bank u. 6.

Babi néni gyógyfüvei biobolt

Budapest, Dob u. 47. 1074

Szegeden

Mars téri piac - Nagycsarnok

Ajándékbolt

Szeged, Mérey u. 6/b 

Kristály Gyógyszertár

Szeged, József A. sgt. 4.

Sándorfalván

Levendula Gyógynövény és Reformélelmiszer

Ady Endre u. 1.

Portékabolt

1085 Budapest, Horánszky u. 27.

 

www.biobaba.hu

 

Webshop

Facebook

 

Szólj hozzá!

Címkék: szépség


Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása