HTML

wine200x150.jpg

YouOnLine

Elfoglalt nő vagyok, de mindent tudok, mert You - t olvasok! Röviden a legjobbak…a tenyeremben! Tájékozódj pillanatok alatt! Sorban álláskor, a városban ingázva vagy amíg lefő a kávé; nem unatkozol többé.

you_cipo_android2_big.png

 

you_cipo_windows2_big.png

 

you_cipo_APPLE2_big.png

 

you_cipofacebook.jpg

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Partnereink

 

up_up220_80.png

 

karolyi-etterem_logo_220x200.png

emberkés logó.jpg

 wineup220x80_szürke.png

hi_logo.jpg

pop_dal_logo.jpg

wine200x150.jpg

2014.06.05. 09:50 YouOnLine

Az eredeti négysajtos penne receptje

A négy jellegzetes, egymástól teljesen eltérő ízvilágú sajt együtt isteni finom szószt képez.

Tulajdonképpen bármilyen négy, különböző ízű sajtból készíthetsz négysajt-mártást, arra figyelj, hogy akkor lesz a legjobb, ha egymástól eltérő ízű sajtokat használsz, illetve legyen a mixtúrában enyhe, lágy ízű darab is, különben élvezhetetlen lesz.

Egy kis tejszínnel is feldobhatod, akkor kicsit szószosabb lesz az egész, ha pedig bátor vagy, akkor egy kis rokfort sajtot is belecsempészhetsz.

 

teszta_nagy.jpg

 

Négysajtos penne

 

Hozzávalók:

 

  • 50 dkg penne tészta

  • 5 dkg vaj

  • 2,2 dl tej

  • 2 tojás

  • 1 csipet szerecsendió

  • 1 bögre reszelt mozzarella

  • fél bögre reszelt trappista sajt

  • fél bögre reszelt cheddar sajt

  • fél bögre reszelt parmezán

  • só, frissen őrölt bors

 

Elkészítés ideje:

 

Egy óra.

 

Elkészítés menete:

 

A sütőt melegítsd elő 180 fokra. A tésztát főzd fogkeményre, lobogó, enyhén sósvízben. A sajtokat keverd össze egy tálban. Ha megfőtt a tészta, szűrd le, majd tedd vissza a lábasba, keverd hozzá a vajat, és várd meg, amíg elolvad.

 

Forrás:www.femina.hu

 

Szólj hozzá!

Címkék: receptek


Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása